Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Windows 10 Pro Workstation Lisans Satın Al

03/15/2022
Admin Admin

Microsoft, Windows 10'un özelliklerini açıklayan bir blog yazısında Cortana'yı "dünyanın ilk gerçekçi mobil bilgi terminali" olarak adlandırıyor. Bu araç, ilgi çekici medya içeriği sağlar ve çeşitli hatırlatıcılar sağlar. Siri'yi ve diğer tüm kişisel asistanları unutun. Halo 4'teki ölümünden sonra Cortana ilk olarak Windows Phone'a döndü ve şimdi her zamankinden daha fazla Windows 10'un bir yolunu buluyor.

{Windows 10 Pro Workstation Lisans Satın Al}

Windows 10 Pro Workstation Lisans Satın Al

Google, Chrome'da kişisel bilgilerinizi "çalıyor" gibi görünüyorsa veya Tired of Safari'nin verimsizliklerinin farkındaysanız, Microsoft Edge'e hazır olun. Windows 10'da ilk kez kullanıma sunulan yeni tarayıcı, Cortana ile entegrasyon sunuyor. Bu, zevkinize ve tarama alışkanlıklarınıza göre optimize edilmiş içerik alabileceğiniz anlamına gelir. Microsoft Edge, güvenli bir tarayıcı olarak geliştirilmeyi vaat ediyor. Yeni tarayıcı pasaportu özelliği, güvenli web sitelerine erişirken kimlik doğrulama için yeni bir güvenlik düzeyi sağlar. Edge ayrıca kötü amaçlı yazılımlardan, kimlik avından ve çevrimiçi dolandırıcılıklardan kaçınmak için Windows Shell SmartScreen'i de içerir.

Windows 10 Pro Workstation Lisans Satın Al Özellikleri

Microsoft, Windows 10 yükseltmesiyle OneDrive'a büyük bir geçiş yaptı. Temel depolama kapasitesinin yanı sıra OneDrive, seçmeye değer birçok özelliğe sahiptir. Windows kullanıcıları, OneDrive senkronizasyonu sayesinde tek bir cihazda başlattıkları projeleri bulut üzerinden Android ve iOS cihazlara taşıyabilir. Windows Hello, kullanıcı odaklı yeni bir güvenlik özelliği olarak tanıtıldı. Bu özellik, parmak izi, yüz veya iris tanıma kullanarak Windows 10 cihazınızda oturum açmanıza olanak tanır. HAL 9000 gibi bu yazılım da teknoloji meraklılarını oldukça memnun ediyor. Söylemeye gerek yok, bu geleneksel şifre yöntemlerinden çok daha yüksek bir güvenlik seviyesidir.

Çok satılanlar bölümü için tıklayın: https://www.lisans24.com/index...

Yalnızca günlük olarak kullanılabilen temel üretkenlik ve sosyal uygulamalar için Windows Mağazası'nda arama yapmak size en yeni ve en iyi uygulamaları sağlamıyor gibi görünüyor. Ancak Drawboard PDF ve GoToMeeting gibi yeni eklemeler en başından beri çok yol kat etti.

Bugün Microsoft, Windows 10'un gelişiyle birlikte kendi uygulamalarını hazırlamaya kendini adamıştır. İlk olarak e-posta, takvim, müzik ve fotoğraf uygulamaları güncellendi. Microsoft'a göre uygulamaları yüklemek ve kaldırmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Ayrıca dünyanın her yerindeki kullanıcılara çok çeşitli ödeme seçenekleri sunulmaktadır.

Görevle İlgili Kritik İş İstasyonları için Güçlü İşletim Sistemine Sahip İş İstasyonları için Windows 10 Pro'yu İndirin. Windows 10'un bu yeni sürümü, Windows 10'u yüksek performansla kullanmak isteyen ve indirip iş bilgisayarı deneyiminin keyfini çıkarmak isteyen profesyonel kullanıcılar için tasarlandı.

Bu yeni sürüm, Windows 10'un bu yeni üyesinin yüksek performansı nedeniyle ortalama bir kullanıcı için değildir. Kurumsal ve profesyonel kullanıcılar için belirli uygulamalara yanıt verir. Windows 10 Pro for Workstations, tüm yoğun ihtiyaçlarınızı karşılayan bir işletim sistemidir. Veri kullanılabilirliğini en üst düzeye çıkarmak ve veri bozulmasını önlemek için Pro 10'da sunulan

Refs İş İstasyonu Windows özelliği. Depolama alanı bütünlüğü akışlarıyla verilerinizin korunmasına yardımcı olur. ReFS ayrıca ikiz sürücülerden birindeki bozuk verilerin algılanmasına yardımcı olur ve diğer sürücüdeki verileri verilerin iyi bir kopyasıyla onarır ve korur.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz