Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Windows 11 PRO Retail Lisans Satın Al

04/12/2022
Admin Admin

Windows 11 PRO Retail Lisans Satın Al Dijital bir ürün olan Windows 11 Pro - Home Retail Lisans Windows 10 Pro ile yapılabilen bütün özelliklerin yanında, sanal makine oluşturma, uzaktan celse açma ve iş amaçlı şifreleme şeklinde ek özellikler sunar. Satın alınan lisans anahtarı, yalnızca 1 bilgisayar için kullanılabilir. 

Windows işletim sisteminin son sürümü olan Windows 11 lians satın al, 32 bit ve 64 bit olmak suretiyle iki değişik işletim sistemi seçeneği ile satın alınabilir. Windows işletim sisteminin son sürümüdür. Retail kısaca Perakende Lisans, OEM lisansın bilakis aynı anda olmamak kaydıyla birden fazla bilgisayarda kullanabilirsiniz. 


Windows 11 PRO Retail Lisans Satın Al

Retail key teknoloji mağazaları ve Microsoft Store'da satılan lisanstır. Yani teknoloji mağazalarından aldığınız lisanslar kutu ile satılan retail keylerdir. Windows 11 PRO Retail Lisans Satın Al, mevcut Windows sürümünüzü 11 sürümüne yükseltebilmenizi sağlar. Ödeme onayından sonrasında ürün anlık olarak teslim edilir. 

Windows 11 retail satın al süratli bir işletim sistemi olmasının yanı sıra, yüksek emniyet alt yapısı ile verilerinizi koruma dibine alır. Sistemde bulunan Cortana, kullanıcıya yardım eden bir destek asistandır. Zaman içinde kullanıcıyı daha çok tanıdıkları olan asistan, güvenliği üst ölçüde tutarken işletim sisteminin daha kullanışlı olmasını sağlar.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz