Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Windows 10 Pro Workstation Lisans Satın Al

04/14/2022
Admin Admin

Windows 10 Pro Workstation Lisans Satın Al Microsoft, geçtiğimiz günlerde Windows 10 Pro For Workstations işletim sistemini duyurdu. Microsoft, Windows 10’u daha iyi bir işletim sistemi haline getirmenin yollarını arıyor. Bu nedenle, minimum beklenen zamanlarda bile sürümleri yaymaktan ve güncelleme yapmaktan çekinmiyorlar. 

Şu anda, Windows 10 workstation, değişik hususiyet setleri, kullanım kutuları yada amaçlanan cihazlarla beraber on iki sayıya sahiptir. Bahsi geçen sistem, ustalaşmış kullanıcılar, veri merkezleri için tasarlanmış bir işletim sistemi. Her yeni sürüm ile beraber yeni özellikler ve geliştirilmiş performans geliyor. Bunu göz önünde bulundurarak, Windows 10 Pro Workstation Lisans Satın Al en yeni sürümü daha kuvvetli ve sağlam olmasını beklersiniz. 


Windows 10 Pro Workstation Lisans Satın Al

Elbette, Windows 10 Pro, Workstations kuvvetli ve bir tür. Temele inildiğinde ise Windows 10 Professional sürümünün bir üstü. Bir başka açıdan bakıldığında ise Windows Server ile Windows 10 Pro’nun birleşimi denilebilir. İş istasyonu şu demek oluyor ki workstation olarak tanımlanan hazır bilgisayarlar, muhtemelen Windows 10 Pro for Workstations yüklenmiş olarak gelecektir. Tahmin edebileceğiniz gibi, NVDIMM-N çok pahalı, bu nedenle son kullanıcı PC piyasasında pek bulunmuyor. 

Bu sebeple, yoğun iş yükü ve en sıkıntılı görevleri yerine getirmek için onu en müsait baskı haline getiren sunucu sınıfı PC donanımı için tam yardımcı ile donatılmış olarak geliyor . Bu nedenle, Windows 10 Pro ve Workstations, bilgisayarlarını son aşama sıkıntılı ve tehlikeli sonuç işlerde dağıtmak isteyen gelişmiş kullanıcılar için idealdir. Profesyonel makinelerde kullanılan NVDIMM-N modüllerine Windows 10 Pro Workstation Lisans Satın Al yardımcı veriyor. Bu sayede işlemlerin daha güvenilir yapılabilmesi sağlanıyor.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz