Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Windows 10 Pro N Lisans Satın Al

04/13/2022
Admin Admin

Windows 10 Pro N Lisans Satın Al Uzun lafın kısası, Windows 10 N işletim sistemi yerleşik bir medya oynatıcı olmadan gelir. 2004'te Avrupa Komisyonu, rekabeti engelleyici uygulamalar nedeniyle Microsoft'a para cezası verdi. Komisyon, Microsoft’un Windows Media Player Windows işletim sistemi içinde aslında rekabete aykırıdır. Sonuç olarak, artık yerleşik medya oynatıcı içermeyen Windows 10 N Sürümlerine sahibiz. Windows 10 N Sürümlerinde bulunmayan birçok işlev de vardır. 

Windows 10 N Lisans Satın Al

Kullanıcılar ses CD'lerini, dijital ortam dosyalarını çalamaz veya oluşturamaz, bir ortam kitaplığındaki içeriği düzenleyemez, çalma listeleri oluşturamaz vb. Elbette, eksik işlevselliği aşağıdaki gibi üçüncü taraf uygulamaları yükleyerek eklemek mümkündür: Medya Özellik Paketi , Groove Music ve diğerleri. Windows 10 Pro N Lisans Satın Al sürümleri medyayla ilgili teknolojiler dışında Windows 10'un diğer sürümleriyle aynı işlevleri içerir. N sürümleri, Windows Media Player, Skype veya önceden yüklenmiş belirli medya uygulamalarını (Müzik, Video, Ses Kaydedici) içermez. 

Farklı Windows sürümlerinden bahsetmişken, Microsoft ayrıca Windows pro 10 N Lisans Al ve Windows SLP'yi de geliştirdi. Windows 10 KN, Güney Kore'deki müşteriler tarafından kullanılabilir, Medya Oynatma yeteneklerini içermez, ancak ayrı olarak indirilebilir. Windows 10 N Lisans Satın Al, işletim sisteminin tek dil çeşididir. Başka bir deyişle, yalnızca bir dil desteği ile birlikte gelir, bu genellikle İngilizce'dir, ancak kullanıcılar şunları yapabilir: daha fazla dil indirin Microsoft’un web sitesinden.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz