Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

SQL Server 2012 Standard SATIN AL

12/17/2021
Admin Admin

SQL Server 2012 Standard , şirket ihtiytaçlarınızı gidermenizi sağlayan ,verilerinizi depolama ve yönetme işlemi yapabileceğiniz veritabanı sunucusudur. Sizler artık en uygun fiyatlı olarak SQL Server 2012 Standard SATIN AL sitemizde mevcut. Hemen özellikleri okuyun ve satın alma işlelimini gerçekleştirin.

SQL Server 2012 Standard SATIN AL

SQL Server 2012 Standard'ı kurun ve etkinleştirin ve kapsamlı bir veritabanından yararlanın

SQL Server 2012 Standard , minik işletmelerin uygulamalarını çalıştırmalarına destek olan bir iş zekası veritabanı ve veri yönetimi sistemi sağlar. SQL Server 2012 Standard, dünyanın en tanınmış veri işleme platformudur. 2012 SQL Sunucu Modeli, ihtiyacınız olan şeyleri karşılayacak bir bulut gerektirir. SQL Server 2012 Standard , 32 ve 64 bit sürümlerde gelir. SQL Server 2012 Standard ile, her sistem yada dile bağlı fazlaca kuvvetli ve emin bir veritabanı oluşturabileceksiniz.

Verileri içeri ve dışarı aktarın

SQL Server 2012 Standard , veritabanında bulunan bütün verilerle herhangi bir yerden etkileşim kurmanıza müsaade eden bu mükemmel aracı içerir. SQL Server 2012 Standard, öteki birçok işletmedeki öteki SQL veritabanlarına yada öteki veritabanlarına rabıta sunar. SQL Server 2012 Standard sürümünde bulunan bu işlevsel özellik, Hadob yada azure depolama sorgulanırken SQL dışındaki veriler içinde bir rabıta oluşturur. Basitçe, veri kümelerini fazlaca süratli ve emin bir halde içe ve dışa aktarabilir, buna ayrıca bu tarz şeyleri Microsoft iş zekası ile birleştirebilirsiniz.

İçerdiği Veritabanları

SQL Server 2012 Standard , veri kümelerinin yine konumlandırılmasını kolaylaştıran ve ek olarak öteki uygulamaların erişilebilirliğini geliştiren yapılandırılmış bir veritabanı kullanır. Dahil edilen özelliklere haiz SQL Server 2012 Standard, burada bulunan veritabanlarını tanımanıza ve uyarlamanıza destek olacaktır. Tablolar, öteki SQL Server uygulamalarından kısmen ayrılmıştır. SQL Server 2012 Standard, veritabanı arasında yapılabilen ve SQL Server oturumu içermeyen bir kullanıcı hüviyet doğrulaması sağlar.

Daha yüksek bir güvenlik

Biri SQL Server 2012 Standard 'ın kuvvetli kolayca görselleştirmek için elastikiyet ve verileri çözümleme ve iç seçimler yapmak için izin verir. SQL Server 2012 Standard geniş şifreleme çözümleri içerir, bundan dolayı hüviyet doğrulama, kırılgan iş verilerini yetkisiz erişimden korumaya destek olmak kadar yaşamsal ehemmiyet taşır. SQL Server 2012 Standard, performansı müspet yönde etkileyen birtakım minik değişikliklere sahiptir.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz