Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Orijinal Microsoft Windows SQL Server Satın Al, Tüm Windows SQL Server Lisansları

11/06/2021
Admin Admin

Orijinal olarak lisans satın alabileceğiniz Microsoft Windows SQL Server Satın Al hizmetimiz artık mevcuttur. İş zekasının yanı sıra iş açısından tehlikeli sonuç olan uygulamalar için de işleme gücüne bakılırsa ödeme yapın. Kullanıcı bazında self servis BI ekleyin.

Bulut için optimize edilen lisanslamanın, VM'leri lisanslayabilme ve dilediğiniz işletim sisteminde bir sunucudan diğerine, barındırıcılara yada buluta nakliyat esnekliğine haiz olma avantajlarından yararlanın.

  • Kullanım süresi yoktur. Sipariş sonrası lisans anahtarı olarak teslim edilir.
  • Lisans tek sunucu için geçerlidir başka sunucularda kullanılamaz.
  • Microsoft SQL Server 2016 Standard uygulamasını sizler için en aktüel halde sunuyoruz ve müsait ödeme seçenekleri ile lisanslıyoruz. 
  • Burada gaye gaye değişen ve yeniliklerle beraber ortaya çıkarılan her türlü tarzı de ustalaşmış halde karşınıza çıkarıyoruz.

Microsoft tarafınca geliştirilen bir yazılım olan Microsoft SQL Server 2016 Standard yazılımı, daha fazlaca veri tabanı üstünde bir idare icra eden hususi bir uygulamadır. Bu sayede informasyon yönetimi yapmak adına da büyük ve faal bir çözüm üretmiş olursunuz. İngilizce olarak bakarsak RDBMS adı ile de birtakım kaynaklarda geçen bir emek harcama sunuluyor ve bu sayede de değişik aşamaları kendine özgü olarak ön plana çıkarmış oluyoruz.

Veri tabanlarının yönetimine dair geniş bir ortam elde eden Microsoft SQL Server 2016 Standard yazılımı, hem aktüel bununla beraber microsoft tarafınca üretilmiş olan en faal seçimleri ortaya çıkaran bir yazılımdır.

Promosyonlu Windows SQL Server Lisansları

SQL Server 2019 Standard

SQL Server 2019 Standard (2 Core)

satın almak için geç kalmayın...

Kalitesini alt yapısındaki mühendislikten alan Microsoft SQL Server 2016 Standard yazılımı, değişik sürümler ile de ön plana çıkarılıyor ve hiyerarşi hiyerarşi değişmeye devam ediyor. Eğitim amaçlı kullanılan bu yazılım için insanların isteklerini ve beklentilerini ön plana çıkarıyoruz. Ücretli olarak verilen hizmetler içinde yer edinen Microsoft SQL Server 2016 Standard yönetimi için lisansınızı alarak yaşam boyu kullanım sağlayabiliyorsunuz.

Farklı versiyonlarla beraber sunulan bu mamüller için amaçlar doğrultusunda kullanabiliyorsunuz. Mobil aygıtların dahil olduğu sistemlerden tutun da, şahsi beklentilere varıncaya kadar gereksinim duyduğunuz tüm emekleri tek bir tıklama ile kullanabiliyorsunuz.

SQL server benzer biçimde sunulan bu idare uygulamaları, servis hizmeti olarak ön plana çıkarıldığı için bir nevi servis hizmeti adı ile sunuluyor. Bu yüzden de ayarları yaptırmak için karşınıza çıkarılan her türlü fırsatı ve beklentiyi en iyi halde incelemiş ve organize etmiş olacaksınız.

Sürekli veri incelemesi ve analizi yapmak adına büyük bir yapıda sunulan ve çalışmalarına geçindiren bu sistem için tek yapmanız ihtiyaç duyulan hiyerarşi hiyerarşi değişen ve büyüyen bir süreç ile ön plana çıkmak olacaktır. Servisler adına hem database, bununla beraber log shipping hizmetleri sunan Microsoft SQL Server 2016 Standard yazılımı, kurumlar için büyük bir idare desteği sağlamaktadır.

Profesyonel bir emek harcama ve ayrıcalıklı bir yenilik ile beraber ön plana çıkarılan tüm bu seçenekler için sizler de vakit kaybetmeyin ve ihtiyaçların tamamına kendi içinizde bir balans üreterek kullanmaya başlayın. Aşama hiyerarşi değişen ve şahsi beklentiler ile ön plana çıkarılan çözümler için daha huzurlu ve daha süratli bir balans sizlere yardımcı veriyor olacaktır.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz