Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Microsoft Uzak Masaüstü Kullanıcı Lisansı Satın Al

02/25/2022
Admin Admin

Microsoft Uzak Masaüstü Kullanıcı Lisansı Satın Al hizmeti, size uzaktan bağlantı sağlayabileceğiniz bir windows masaüstü sağlar. Bu da aslında çoğu noktada işinize yarayan ve farklı çalışmalarınızı barındırabileceğiniz, farklı kullanıcılar için hesap açabileceğiniz hesaplar suna. Harika platformları kullanabilmek, daha yüksek bağlantı , indirme ve yükleme hızı sağlamak için mükemmel bir adım olacaktır.

Satın Almak İçin İlgili Sayfa :  https://www.lisans24.com/windo...

Pek çok şirket, yalnızca genel veya özel bir bulutu sürdürmek yerine, artık bir hibrit veya hatta çoklu bulut stratejisi benimsemeye başlıyor. Windows Server 2019 RDS, işletmelerin genel buluta (Azure aracılığıyla) veya şirket içinde dağıtım yapmasına izin vererek bu stratejileri destekler. Ayrıca, ana bilgisayarı şirket içinde tutarken (istenirse) Azure'da altyapı rollerini (ör. RD Bağlantı Aracısı, Ağ Geçidi, Web Erişimi, Lisanslama) dağıtmanıza olanak tanır.

Ve Çok daha fazlası için ilgili sayfayı ziyaret edin.

Windows Server 2019 RDS CAL'nin önceki sürümleri, iş kaynaklarını, kullanıcı kişiselleştirme verilerini ve ayarları şirket içi veri merkezlerinde veya Azure'da depolama yeteneğine sahiptir. İşletmeler, Rds'nin mevcut ve yeni hibrit bulut özelliklerinden yararlanarak, sanal uygulamalarını ve masaüstü ortamlarını oluşturma konusunda daha fazla esneklikten yararlanabilir.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz