Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Windows Server 2022 Faydaları Nedir? Windows Server 2022 Satın Al

10/21/2021
Admin Admin

Windows Server 2022 ile müşteriler, iş yüklerini emin bir halde çalıştırmaya, yeni hibrit bulut senaryolarını etkinleştirmeye ve uygulamalarını gelişen iş ihtiyaçlarını karşılayacak halde modernize etmeye devam edebilirler. Windows Server, ABD Birleşik Devletleri merkezli teknoloji firması Microsoft tarafınca piyasaya sürülen bir öbek sunucu işletim sistemi için bir marka adıdır. 

Her vakit olduğu benzer biçimde Microsoft, işletim sisteminin her sürümünü iyileştirmeye ve zamanında değişimler sunmaya itina göstermiştir. Bu vesileyle, bu oldukça uluslu firma şu yorumu yaptı: yeni LTSC hizmeti, kullanın teknoloji Olası ürün yazılımı ihlallerini önleyen sanallaştırma, Güvenli çekirdek emniyet özelliği. Microsoft şirketi tarafınca Mart 2021 tarihinde tanıtımı yapılmıştır. Tanıtım esnasında bu yazı üstünde kullanacağımız Beta sürümü yayınlanmıştır. 


Windows Server 2022 Satın Al

Windows Server 2022 öteki işletim sistemlerinden farkı Edge ile beraber kurulmasıdır. Ara yüz kullanması son derecede basit ve Windows 10 ara yüzünü kullanmaktadır. Tam sürümü 2022 yılında yayınlanması beklenmektedir. Öte yandan, meydana gelen herhangi bir emniyet saldırısından kaçınmak için VBS kullanan Credential Guard yardımıyla kullanıcının korunması güvence dibine alınacaktır. Ayrıca, bir istismarlara karşı gelişmiş koruma donanım mevzusundaki yeniliklerin ürünü. 

Genellikle iş dünyası tarafında kullanılan işletim sistemi ailesi PowerShell; Windows shell kullanıcı arayüzlerini kullanır. İsterseniz derhal Windows Server 2022 satın al’nin yeni teknik özelliklerine ve müşterilerin sunucu ortamlarını modernize etmek için bunlardan iyi mi yararlanabileceklerine bir göz atalım. Kurulum başladıktan sonrasında karşımıza gelecek ilk monitör klavye ve dil ayarlarımız olacaktır. 

Windows Server 2022 Faydaları Nedir?

Diğer makalelerimizde bahsettiğimiz benzer biçimde 2003 ve 2008 senelerinde çıkarılan Windows Serverlerde Türkçe dil desteği mevcuttu. Güvenlik her vakit Windows Server’ın temel taşı olmuştur. Windows yeniden müşterileri için güvenliği ön planda tutarak, Windows Server 2022 lisans al oldukça sayıda emniyet geliştirmesi sunuyor. Bu sürümde müşteriler, Güvenli çekirdekli sunucu ve emin rabıta ile oldukça katmanlı güvenlikten yararlanabilir. 

Güvenli çekirdekli sunucu, Windows’un donanım ortaklarının, müşterilerin tehlikeli sonuç sistemlerinin güvenliğini güçlendirmelerine destek olmak için donanım, bellenim ve sürücüler sağlamış olduğu anlamına gelir. BT ve SecOps ekiplerinin, Secured-core (emin çekirdek) sunucusunun gelişmiş koruması ve donanım, bellenim ve sanallaştırma katmanlarında önleyici savunması ile ortamlarında geniş kapsamlı emniyet sağlamalarına imkan tanır. Fakat yeni çıkarılan Server işletim sistemlerinde mevcut değildir. Bundan ötürü İngilizce dil seçeneğini seçip öteki ayarları Türkiye’ye gore ayarlıyoruz.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz