Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Windows Server 2019 Satın Al

12/25/2021
Admin Admin

Windows Server 2019 Satın Al Microsoft 20 Mart 2018de Windows Server 2019'un piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Windows Server 2019 Standard Microsoftun en yaygın kullanılan sunucu işletim sistemidir. Standart versiyonun en büyük avantajı 2  sanallaştırma izni ile gelmesidir. Yani  ir fiziksel sunucu yapılandırdınız ve u fiziksel sunucuda 2  sanal makine kullanabilirsiniz. Burada da  kafa karışıklığı olailir. Yani Vmwarede kullanabilir miyiz? 

Hyperv veya VMware fark etmeksizin satın aldığınız Windows Server Standardına göre 2 adet sanal makine kullanabilirsiniz. Ardından  2 Ekim 2018de piyasaya sürüldü. Önceki sürümlerden farklı olarak depolama güvenlik yönetim açısından ekstra ir gelişmedir. Sistem Bilgileri Windows Server 2019'da tahmine dayalı analitik yeteneklerini yerel olarak Windows Server işletim sistemine getiren yeni ir özelliktir. İstenirse Windows Server Core işletim sistemine eklenebilir ve mevcut ulut sistemleri için kullanılailir.


Windows Server 2019 Satın Al

Grafiksel ir arayüz olmadan daha az yer kaplayan ulut sunucularında kolaylıkla çalışabilir. Bu sayede gelişmiş işlevselliğe ve uyumluluğa sahip ir işletim sistemi olacaktır. Her iri ir makine öğrenimi modeliyle desteklenen u tahmine dayalı özellikler performans sayaçları ve olaylar gii Windows Server sistem verilerini yerel olarak analiz ederek sunucunuzun performansına ilişkin öngörüler sağlar ve Windows Serverda ortaya çıkailecek sorunları etkin ir şekilde yönetmenize yardımcı olarak işletim maliyetlerini düşürmenize yardımcı olur. 

Windows Server 2003 ve 2008 sürümleri dışında Server işletim sisteminde Türkçe dil desteği ulunmamaktadır. Bu nedenle kurulum ve ilgisayar dilini İngilizce olarak seçip diğer kısımları Türkçe olarak ayarlamamız gerekiyor. Bu işletim sistemi Windows NT ailesinin ir parçasıdır. Windows işletim sistemi dosyalarının hangi diske kurulacağını seçmemizi istiyor. 

Windows Server 2019 Ayrıcalıkları

Windows Server Datacenter sürümü esas olarak 2  sanal işletim sistemi yerine sınırsız sayıda sunucu işletim sistemine ihtiyaç duyan üyük kuruluşlar veya kuruluşlar için kullanılan Windows Server 2019 sürümüdür. Evet doğru duydunuz. Windows Server 2019 lisans satın al Veri Merkezi lisansınız olduğunda sınırsız sayıda sanal makineye erişiminiz olur. Ayrıca Microsoft tarafından yakın zamanda piyasaya sürülen hiper ütünleşik platform Azure Stack HCIyi kullanmak için ir veri merkezi lisansına sahip olmanız gerekir. 

Bu ölümde tüm sürücülerimiz donanım olarak  listelenecektir. Diskte kurmak istediğiniz dizini seçeilirsiniz. Unutulmaması gereken nokta elirli ir sürücüyü ölümleyecekseniz unu u ölümden yapailirsiniz aksi takdirde o sürücü üzerinde ileride yapılacak işlemler veri kayına neden olailir.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz