Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Windows Server 2019 Lisans Satın Al

02/11/2022
Admin Admin

Windows Server 2019 Lisans Satın Al, Microsoft'un muteber işletim sisteminin (OS) son olarak yinelemesidir ve masaya yeni ve geliştirilmiş özellikler ve özellikler içeren bir çamaşırhane sıralaması sunar. Windows Server 2019 Long-Term Servicing Channel (LTSC) sürümü olduğundan, Masaüstü Deneyimi’ni içerir. (Windows Server sürüm 1709, 1803, 1809’a dahil değildir, bunlar da Server Core ve Nano versiyonlarında kullanılabilir.) 

Windows Server 2016’da olduğu benzer biçimde, işletim sisteminin kurulumu esnasında Server Core kurulumları yada Masaüstü Deneyimi kurulumlu Sunucu içinde seçim yapabilirsiniz. Windows Server'ın bu sürümü, bilhassa yöneltebileceği oldukca sayıda işlevsel senaryo sebebiyle BT uzmanlarına hitap etmelidir. Windows Server 2019 lisans satın al, Windows 10 ile aynı anda geliştirilen Windows NT işletim sistemleri ailesinin bir parçası olarak Microsoft tarafınca Windows Server sunucu işletim sisteminin bir sürümüdür. 

Windows Server 2019 Lisans Satın Al

Windows Server 2019 Lisans Satın Al

Windows Server 2016'nın devamıdır. 20 Mart 2018'de duyuruldu ve 2 Ekim 2018'de resmi olarak yayımlandı. Windows Server 2019 lisans artık alan kişi kuruluşlarında görülmese de, hala en popüler sunucu işletim sistemidir ve kuruluş içi veri merkezlerinde ve bir Hizmet Olarak Altyapıda yaygın olarak kullanıldığı genel bulutlarda da görülür. 

Sistem öngörüleri, Windows Server 2019’da bulunan ve mahalli olarak tahmine dayalı analitik özelliklerini Windows Server’a getiren yeni bir özelliktir. Bu avantajdan yararlanabilmek için geçerli bir sözleşmesi olan bir Microsoft Yazılım Güvencesi müşterisi olmanız gerekir. Bu avantajın amacı, sanal makine (VM) iş yüklerinizi Microsoft Azure'a taşımayı finansal olarak cazip hale getirmektir. 

Bu sürümde eklenen ve hibrit bulut modeline yönelik birtakım özelliklere bakacağız. Her biri bir makine öğrenme modeli ile desteklenen bu öngörücü yetenekler, performans sayaçları ve vakalar benzer biçimde Windows Server 2019 satın al sistem verilerini mahalli olarak çözümleme eder, sunucularınızın işleyişine ilişik öngörü sağlar ve Windows’unuzdaki sorunları faal bir halde idare etme ile alakalı işletme giderlerini azaltmanıza destek olur.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz