Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Windows Server 2016 Lisans Satın Al

11/05/2021
Admin Admin

Windows Server 2016 Lisans Satın Al Microsoft sunucu işletim sisteminin en yeni sürümü olan Windows Server 2016, yenilikleri ile alakalı edildiğim bazı detayları sizlerle de paylaşma istedim. Windows Server 2016, Microsoft'un Windows Server 2012 sunucu işletim sisteminin gelecek halefidir. 

Windows Server 2016'nın 2016'nın ikinci yarısında resmi bir sürüm görmesi umut ediliyor ve sunucu işletim sisteminin teknik ön izlemeleri Ekim 2014'ten beri mevcut ve en son, Teknik Ön seyretme 4 Kasım 2016'da yayınlandı. Windows Server ailesini yakından takip eden dostlar bu yenilikleri yakından inceleyeceklerini düşünüyorum. 

Windows Server 2016 Lisans Satın Al

Başlangıçta kod ismi Windows Server vNext olan Windows Server 2016, Microsoft tarafınca şirketlerin uygar bulut ve mobil çağda çalışmasına ve gelişmesine destek olmaya odaklanarak geliştirildi. Hiç zaman kaybetmeden bu yeni özellikleri inceleyelim. Windows Server 2016'daki öteki mühim eklemeler içinde yazılım tanımlı veri merkezi (SDDC) ve yazılım tanımlı ağ oluşturma (SDN) geliştirmeleri, korumalı VM'ler ve Doğrudan Depolama Alanları desteği, Hyper-V ve Depolama kümeleri için sıralı yükseltmeler, yeni PowerShell cmdlet'leri ve yardımcı bulunur. 

Hyper-V kapsayıcıları için, Hyper-V'nin kapsayıcı için optimize edilmiş bir sürümü tarafınca sağlanan ek yalıtımla kapsayıcı modelinin esnekliğini sağladığını öne sürüyor. Windows Server 2016 Lisans Satın Al ile beraber tekrar lisanslama şekli değişmiş durumdadır. Microsoft’un devamlı lisanslama politikası değiştirmesini değişen donanım mimarisi ve yazılım teknolojisi ile piyasa rekabet koşullarına bağlanabilir.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz