Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Windows 7 Lisans Satın Al

02/01/2022
Admin Admin

Windows 7 Lİsans Satın Al (evvel Blackcomb ve Vienna kod adlı) Microsoft Windows'un perakendeye sunulmuş son olarak işletim sistemidir. 22 Ekim 2008'de piyasaya sürülmüştür. Birden fazla dili destek sunar orjinal dili İngilizcedir. Windows kullanıcıları, Windows 7 ile Windows Vista'ya bakılırsa daha süratli bir edinim yaşayacaklar. 

Windows 7 Lisans satın al ile kullanıcılar, bilgisayarlarını oldukca daha süratli başlatabilecek ve kapatabilecekler. Windows 7'nin sunmuş olduğu yüksek sistem güvenilirliği, daha uzun pil ömrü ve daha azca ihtar ekranıyla kullanıcılar, vakit verimliliğini artıracaklar. Çok konuşulması beklenen çoklu münasebet teknolojisi, kullanıcının bilgisayar ekranında yapacağı birkaç parmak dokunuşuyla istediği dosyaya, bilgisayara yada cihaza süratli halde ulaşmasını sağlıyor. 

Windows 7 Lisans Satın Al

Windows 7 Lİsans Satın Al

Microsoft'a bakılırsa, gelişmiş Görev Çubuğu ile uygulamalar içinde geçiş yapmak bir eğlence haline dönüşecek; yeni vasıta çubuğu ile kullanıcıların, yazılımlar ve belgeler içinde daha huzurlu ve süratli bir halde gezmek olası olacak. Windows 7 LİSANS SATIN AL ile yeni Windows Aero özellikleri, pak bir masaüstü daha azca ihtar monitörü anlamına geliyor.

İnternet satrancı ve web tavlası benzer biçimde Windows Vista'da kullanılmayan ekler Windows 7'ye yeniden eklenmiştir. Ayrıca Windows 7 LİSANS, Internet Explorer 8'i ve Windows Media Player 12'yi içermektedir. Microsoft tarafınca şahsi bilgisayarlar, masaüstü, dizüstü, netbooklar, Tablet PC ve media center bilgisayarlarda kullanılmak için çıkan bir işletim sistemidir. 22 Ekim 2009 tarihinde piyasaya sürülmüştür.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz