Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Windows 11 Pro Lisans Satın Al

01/11/2022
Admin Admin

Windows 11 Pro Lisans Satın Al adından da anlaşılacağı şeklinde, Windows 11’in daha gelişmiş ve profesyoneller için olan sürümüdür. İşletmeler için tasarlanan Windows’un daha gelişmiş versiyonudur. Windows 11 Home ise bütün cihazlarda sorunsuz bir halde çalışan Windows 11’in standart bir sürümüdür. Bu sürüm bilhassa evde Windows kullanan bireysel kullanıcı için hususi olarak tasarlanmış Windows’un en temel sürümüdür. 

Gördüğümüz monitör görüntülerine bakılırsa beklediğimiz kadar değil. Elbette, bütün pencereler için yuvarlatılmış köşeler, ortadaki vazife çubuğu simgeleri ve daha zarif Ayarlar yazışma kutuları ile daha güzel görünüyor, sadece Windows 8’in yapmış olduğu şeklinde tamamen yabancı gelmiyor yada tamamen yeni bir muamele gerektirmiyor. Windows 11 pro satın al, Windows 11’de öne çıkan ve kullananların en oldukça tercih edeceği bütün özellikleri sunar. 


Windows 11 Pro Lisans Satın Al

Windows 11 Pro lisans satın al ise, Home’daki her özelliği içerir. Yani Profesyonel sürümünde kaybedilen bir hususiyet olmazken ek olarak home’daki özelliklere ayrıca değişik gelişmiş özelliklerle beraber gelir. Windows 10’da olduğu şeklinde, Windows 11‘in Home ve Pro sürümü vardır. Tıpkı Android, iOS ve macOS yüklerken olduğu şeklinde, Windows 11 Home’a yükseltmek için çevrimiçi bir hesapta celse açmanız gerekir.

 Bazı yorumcuların öfkesi , bunun üstünde çalışmaya kıymet bir mevzu bulunduğunu düşünmüyorum. İşletim sisteminiz için harbiden çevrimiçi bir hesapla celse açmak istemiyorsanız , Canonical’dan Ubuntu’yu önerebilir miyim – Canonical bile celse açmanızı ister. Hibrit emek verme alanı için tasarlanan Windows 11 Pro, doğrusu ustalaşmış sürüm, takımlar için hemen hemen her yerde daha verimli, sorunsuz ve emin bir halde çalışılmasını elde eden iş ve idare özelliklerine sahiptir. 

Bu arada, Windows 11’deki yeniliklere bir göz atalım. İşin çoğu, reel özelliklerden ziyade arayüzün yine tasarımıdır ve yukarıda bahsettiğim şeklinde, Windows 11 pro lisans, birtakım yine tertip ve düzenlemelere karşın beklediğinizden daha tanıdık. mobilyaların güncellenmesi. Chrome OS’den ödünç alır , sadece masaüstü hala Google’ın hafifçe masaüstü işletim sisteminin sunmadığı tatbik simgeleri sunar.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz