Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Windows 11 Pro Lisans Anahtarı Satın Al

03/02/2022
Admin Admin

Windows 11 Pro Lisans Anahtarı Satın Al Windows 11 Pro adından da anlaşılacağı gibi, Windows 11’in daha gelişmiş ve profesyoneller için olan sürümüdür. Microsoft firması her ne kadar Windows 10'dan sonrasında yeni bir işletim sistemi çıkarmayacağız deseler de 24 Haziran 2021 itibariyle Windows 11 pro lisans satın al resmi olarak duyurdu, 5 Ekim 2021 itibari ile de dağıtıma başladı. 

Bir fazlaca yeni hususiyet ve geliştirmeyle gelen Windows 11'in tanıtımında öne çıkan tasarımsal değişimler ve ek özellikler dikkat çekti. İşletmeler için tasarlanan Windows’un daha gelişmiş versiyonudur. Windows 11 Pro ise bütün cihazlarda sorunsuz bir biçimde çalışan Windows 11’in standart bir sürümüdür.


Windows 11 Pro Lisans Anahtarı Satın Al

Bu sürüm bilhassa evde Windows kullanan bireysel kullanıcı için hususi olarak tasarlanmış Windows’un en temel sürümüdür. Windows 11 Home, Windows 11 Pro Lisans Anahtarı Satın Al öne çıkan ve kullananların en fazlaca tercih edeceği bütün özellikleri sunar. Windows 11 Pro ise, Home’daki her özelliği içerir. Yani Profesyonel sürümünde kaybedilen bir hususiyet olmazken ek olarak home’daki özelliklere ayrıca değişik gelişmiş özelliklerle beraber gelir. 

Bunlar Windows 11'i bir bilgisayara yüklemeye ilişik en az sistem gereksinimleridir. Cihazınız bu ihtiyaçları karşılamıyorsa Windows 11 işletim sistemini cihazınıza yükleyemeyebilirsiniz ve yeni bir bilgisayar satın almanız gerekebilir. Hibrit emek harcama alanı için tasarlanan Windows 11 Pro lisans anahtarı al, kısaca ustalaşmış sürüm, takımlar için hemen hemen her yerde daha verimli, sorunsuz ve emin bir biçimde çalışılmasını elde eden iş ve idare özelliklerine sahiptir.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz