Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Windows 11 Pro 1 PC SATIN AL

03/01/2022
Admin Admin

Windows 11 Pro'yu piyasadaki en ucuz fiyata satın almak için lisans24.com güvencesiyle hemen sepete ekleyin. Başlıkta da belirtildiği üzere 1 pc için kulanıma uygundur.

Windows 11 Pro 1 PC SATIN AL hemen satın alın.

Diğer Windows 11 Lisans ürünlerimiz için tıklayın.

  • Windows 11 Pro ömür boyu Lisans Anahtarı kodu
  • 32/64 bit indirme bağlantısına sahip tam bir Windows 11 Pro
  • Windows 11'inizi adımlarla nasıl etkinleştireceğinizle ilgili tüm talimatlar
  • 7/24 Ücretsiz Teknik destek alacaksınız

Windows 11 Pro 32/64 bit'i indirin Gelişmiş ağ ve güvenlik araçlarına ek olarak Etki Alanına Katılma, Bitlocker, Business Mode Internet Explorer (EMIE) ve Network HyperV ile Sanal Masaüstü gibi diğer ev özelliklerine mi ihtiyacınız var? Windows 11 Pro ile tüm sorunlarınıza uygun yanıtı vermekten mutluluk duyuyoruz. İster sıradan bir kullanıcı ister bir iş uzmanı olun, en son özelliklerin ve işlevlerin keyfini çıkarmak için cihazınızı Windows 11 Pro ile donatın.

Windows 11 Pro

Windows 11 Pro'yu yükleyin ve yeni özellikleri deneyimleyin Windows 11 Professional, başlat menüsünün gelişmiş yinelemesine yeni uygulamalar, harika özelleştirme ve kullanım kolaylığı getiren Windows işletim sistemlerinin en son sürümüdür. Aslında, Windows 11 Pro tüm sistemler için kullanılabilir. Özelliklere uyan güzel ve zarif bir tasarım sunar ve güçlü bir kullanıcının ihtiyaç duyabileceği uygun koşulları sağlamak için tabletlerde ve dizüstü bilgisayarlarda çalıştırılabilir.

CORTANA: Kişisel Asistan Windows 11 Ekran Okuyucusu Microsoft Cortana, Başlat menüsünde doğrudan Windows 11'e entegre edilmiştir. Cortana, kullandığınız Windows 11 cihazında (PC, tablet, akıllı telefon. Bir süre sonra aktivitelerinizi ve verilerinizi öğrendikten sonra) size sürekli yardımcı olacaktır.Bu kişisel asistan, size hiçbir şeyi unutmamanızı hatırlatarak uyum sağlar ve daha verimli hale gelir.

CORTANA: Windows 11 kişisel asistan

DIRECTX 12: Yalnızca Windows 11 DIRECTX 12, video oyunu yayıncılarına ve oyuncularına adanmış bir varlıktır ve Windows 11'in yeni öğesini temsil eder. Oyun girdileri, saniyede daha fazla kare dahil olmak üzere daha anlamlı ve uygundur. , daha düşük bellek kullanımı, daha ayrıntılı görseller ve kare hızında sabit bir artışla daha akıcı animasyonlar.

DIRECTX 12: Geliştirilmiş Başlat Menüsü Yineleme

yalnızca Windows 11'de Başlat Menüsü Windows 11'e geri döndü, ancak iyileştirmelerle Favori uygulamalarınız ve web sayfalarınız kolay erişim için kolayca taşınabilir.Dahili arama çubuğuyla, bilgisayarınızda, OneDrive veya Web'de istediğiniz içeriği arayın.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz