Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Windows 11 Home Lisans Satın Al

01/13/2022
Admin Admin

Windows 11 Home Lisans Satın Al Windows, bir işletim sistemi olarak varlığının büyük bir bölümü için değişik sürümler sunmuştur. Windows 11 Home’da verileri giz yazıya çevirmek için Microsoft, BitLocker’ı kullanır – sadece Windows 11 Pro’ya ayrılmış olduğu için gelişmiş özelliklere haiz tam sürümü kullanmaz. Bu, daha uzun uyanma süreleriyle sonuçlanır, bu yüzden Microsoft Modern Bekleme. Bir bilgisayar uyku modundayken muayyen işlemleri ve programları arka planda çalışır şekilde tutar. 

Bu işlemlere ve programlara erişmek için Modern Bekleme’nin uyku modunda otomatikman şifrelenen verilerin şifresini çözmesi gerekir. Farklardan da görüleceği suretiyle iki işletim sistemi içinde özellikler benzer olsa da bir çok hususiyet Windows 10 Pro’da desteklenmekte ve Windows 11 Home lisans satın al işletim sisteminde kısıtlamaktadır. 


Windows 11 Home Lisans Satın Al

Windows İşletim sistemlerindeki Pro versiyonlar daha oldukca iş dünyası için geliştirilmektedir. Bu bakımdan standart bir ev kullanıcısı için Pro’da yer edinen özelliklerin büyük bir kısmı kullanılmamakta ve lüzumsuz durmaktadır. Bu nedenle Windows 11 Home lisans, Windows 11 Pro versiyonları arasından seçim yaparken bu minik minik kriteri de ne olursa olsun göz önünde bulundurmalısınız. 

Bunun sebebi fazlaca basit. Ekstra sürümleri olmayan tek boyutlu bir işletim sistemi ne olursa olsun yapılabilir bir şey olsa da (ve aslen makul bir müddet için yapıldı), değişik Windows sürümlerini sürdürmek daha iyidir zira her insanın her özelliğe ihtiyacı yoktur ve her bilgisayar her özelliği desteklemez. 

Microsoft, tüketicilere Windows 10 Home yada Windows 10 Pro sunduğundan, Windows 10’da işler daha da yoğunlaştı. S modunda Windows 10, İş İstasyonları, Eğitim ve Enterprise için Windows 10 Pro ve birkaç adet daha benzer biçimde bir takım başka sürüm ve farklılık olduğundan bunlar ancak bunlar değil. Ancak çoğunlukla, Home ve Pro, bir çok kullanıcının bilmesi ihtiyaç duyulan yalnızca iki sürümdür.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz