Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Windows 11 Home Lisans Satın Al

01/22/2022
Admin Admin

Windows 11 Home Lisans Satın Al ise bütün cihazlarda sorunsuz bir biçimde çalışan Windows 11’in standart bir sürümüdür. Windows 11 Home lisans satın al sürümü bilgisayarlar için tasarlanmıştır ve tüketiciler için lazım olan bütün özellikleri içerir. Bu sürüm bilhassa evde Windows kullanan bireysel kullanıcı için hususi olarak tasarlanmış Windows’un en temel sürümüdür. Windows 11 Home, Windows 11’de öne çıkan ve kullananların en oldukça tercih edeceği bütün özellikleri sunar. 


Windows 11 Home Lisans Satın Al

Windows 11 Pro ise, Home’daki her özelliği içerir. Yani Profesyonel sürümünde kaybedilen bir hususiyet olmazken ek olarak home’daki özelliklere ayrıca değişik gelişmiş özelliklerle beraber gelir. Windows 11 home ile alakalı bir ihtimal de en coşku verici yeniliklerden birisi, Android uygulamalarına yönelik yardımcı olabilir. 

Windows 11 ile oyun oynamak her zamankinden daha keyifli! Microsoft tarafından “oyun için en iyi Windows” sloganı ile duyurulan Windows 11, kullanıcılar için sunulan yeni özellikler yardımıyla oyunlardaki performans ve deneyimi bir üst noktaya çıkıyor. Kullanıcılar Microsoft Store üstünden indirdikleri Amazon AppStore ile bilgisayarlarında Android uygulamalarını çalıştırabiliyorlar.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz