Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Windows 11 Hakkında Bilgilendirme - Windows 11 Satın Al

10/28/2021
Admin Admin

Windows 11 Hakkında Bilgilendirme Microsoft tarafınca Haziran ayında tanıtımı meydana gelen Windows 11 ortalama 4 aylık bir bekleyişin arkasından yayınlandı. Windows 11, Windows’un ortalama 6 yıl ilkin ortaya çıkardığı Windows 10 sürümünün arkasından piyasaya verilen ilk sürüm olarak ortaya çıkmaktadır. Windows 11, yeni nesil Windows işletim sistemi olarak bilinmektedir. Microsoft’un açıklamaları, Windows 11’in en emin Windows sürümü olduğu yönünde bulunmaktadır. 

Bu sebeple, pek oldukça kullanıcı Windows 11’in çıkış tarihini beklemekte. Windows 11, içeriğindeki oldukça fazla sayıda yeni ve geliştirilmiş hususiyet barındırmakta. Windows 11’in çıkış zamanı ile alakalı hemen hemen kati bir izahat yapılmasa da önümüzdeki güz aylarında piyasaya sürüleceği düşünülmektedir. Windows 10’un halefi olan ve hem tasarımsal bununla birlikte işlevsellik açısından mühim değişimler ile gelen Windows 11‘i iyi mi kuracağını merak eden birçok şahıs bulunuyor. 

Windows 11 Satın Al

Arama motorlarında Windows 11 lisans satın al ve Windows 11 kurulum kelimelerine olan artış bunun en büyük kanıtı. Bu kapsamda Windows 11 Türkçe ISO indirme ve kurulum rehberi ile karşınızdayız. Windows 11, daha cazibeli fakat bununla birlikte daha kullanıcı dostu olacak biçimde tasarlanmış yeni bir görünüme haiz olacak. Windows 11, Windows 10’un bütün enerjisini ve güvenliğini yepyeni bir tasavvur ve yenilenmiş bir görünümle sunar. Windows 10'dan farkı ram bazından daha süratli olması ve Ayrıca bütün yeni araçlar, sesler ve uygulamalarla beraber gelir. 

Her teferruat düşünülmüştür. Hepsi, PC’nizde size yepyeni bir tecrübe taktim etmek için bir araya geliyor. Yeni işletim sisteminde merkeze yerleştirilmiş yeni bir Başlat düğmesi olacak ve buradan son olarak dosyalarınızı, belgelerinizi ve uygulamalarınızı görebileceksiniz. 

Microsoft, Windows 11’in kullanılabilirliği mevzusunda hemen hemen kati bir tarih vermediyse, resmi Windows Insider hesabı, ön izlemenin önümüzdeki haftadan itibaren kullanıma sunulacağını açıklıyor. Windows Central sitesine göre, Windows 11 beta 28 Haziran 2021’de gelebilir. Windows 11satın al, bilhassa dokunma laf mevzusu olduğunda, girilecek bir takım ince ayar içerir. Örneğin, dokunmatik çubuktaki simgeler içinde daha çok boşluk olması, doğru şeye dokunmayı kolaylaştırıyor. 

Bu amaçla Microsoft, pencereleri daha basit yine boyutlandırmanıza ve taşımanıza destek olmayı amaçlayan görsel ipuçları yansıtırken daha büyük dokunma hedefleri de ekliyor. Windows 11, Microsoft Edge tarafınca desteklenen tamamen yeni bir Widget tarzı sunuyor. Bu widget'lar bir bakışta takviminizi, hava durumunu, haberleri, yapılacaklar listenizi, fotoğrafları ve daha fazlasını test etmenize destek olabilir. Windows 11 artık değişik masaüstlerini kendi duvar kağıtlarıyla kişiselleştirmenize izin veriyor. Böylece iş, ev, okul yada oyun için her biri kendi uygulamalarına ve görünümüne haiz bir masaüstüne haiz olabilirsiniz.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz