Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Windows 10 Pro Retail Lisans Satın Al

04/11/2022
Admin Admin

Windows 10 Pro Retail Lisans Satın Al Windows Retail versiyon lisans, değişik bilgisayarda kullanım imkanı elde eden lisans seçeneğidir. Perakende olarak satılmaktadır. Birden fazlaca bilgisayarda kullanılabilme imkanı bilhassa ticari kullanıcılar için çok yarar sağlamaktadır. 

Bununla beraber aynı anda kullanım imkanı sunulmamaktadır. Yani tek seferde tek bir bilgisayarda kullanılabilmektedir. Anlaşmalı teknoloji mağazalarından yada Microsoft resmi web mağazasından Windows lisans türü olarak Windows 10 Pro Retail Lisans seçilerek satın alınabilmektedir. Retail lisans ile beraber ürün anahtarı verilmektedir. 


Windows 10 Pro Retail Lisans Satın Al

Ürün anahtarı 25 karakterli bir koddan oluşmaktadır. Bu anahtar ile değişik bilgisayara nakliyat imkanı sağlanmaktadır. Ancak yukarıda da belirtmiş olduğumuz şeklinde tek bilgisayarda çalışmaktadır. Yani başka bir bilgisayarda kullanabilmek için ilk önce mevcut bilgisayardan kaldırmak gerekmektedir. 

Bilgisayarda süresiz donanım değişikliği imkanı sunmaktadır. Çoğu kullanıcının kutulu olarak bilmiş olduğu sürüm, parekende olarak kopyalara teknolojiyle ilgili mağazalarda, çevrimiçi ve Microsoft’ un mağazasında erişilebiliyor. Verilen anahtar Windows 10 Pro Retail Lisans Satın Al  başka bilgisayarlara nakliyat özelliği bulunmakta.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz