Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Windows 10 Pro Lisans Satın Al

01/28/2022
Admin Admin

Windows 10 Pro Lisans Satın Al Microsoft tarafınca geliştirilen, Windows NT ailesinden bir işletim sistemidir. Windows 10, olanakları artıran ve sık kullandığınız uygulamaları ve sabitlemeleri rahat erişilebilir hale getiren daha da iyi bir Başlangıç Menüsü sunar. Bilgisayarınızı Windows 10'a yükselttiğinizde, uygulamalarınız bütün modlarda ve bütün Windows özellikli cihazlarda harika çalışır. 

Microsoft Store'a göz attığınızda son olarak Windows sürümüyle kusursuz bir halde çalışmak suretiyle tasarlanmış pek oldukça mükemmel aygıt bulabilirsiniz. Birden fazla işi bir arada yapmayı her zamankinden daha rahat hale getirmekle kalmaz, mevcut donanım ve yazılımınızla beraber emek harcayarak iş yapmanız gerektiğinde üretken olmanızı da sağlar. Özellikle, dört uygulamanızı ve tüm aleni işlerinizi aynı anda görebilirsiniz. 


Windows 10 Pro Lisans Satın Al

Windows 10’un son olarak Windows NT sürümü 10.0’dır. Orta aşama işletmeleri ve kullanıcıları hedef alan gelişmiş bir sürümdür. Windows 10 pro ürün anahtarı sürümündeki bütün özelliklere ayrıca muhtelif iş ve kurumsal özellikleri de bünyesinde barındırır. Yeni özelliklerin yanı sıra Windows’un yeni sürümünde Windows 8’de bulunan ve mühim sayıda kullanıcının yakınma etmiş olduğu uygulamalar, başlat menüsü ve ön seçimli gelen masaüstü tercihleri üstünde değişimler yapılmıştır. 

Büyük veri ile çalışıyor, büyük grafikler oluşturuyor, video düzenliyor yada CAD (Bilgisayar Destekli Tasarım) gereksinimleriniz var ise sizin için en uygunu araştırmacılar, mühendisler, video editörleri, grafik sanatçıları ve büyük veri ile çalışan takımlar için tasarlanan Windows 10 Pro for Workstations. 

Windows 10 Pro satın al for Workstations dosyaları daha süratli depolar ve aktarır; hatta veri hatalarını bulur ve onarır. Ayrıca sunucu sınıfı veri koruması ve performans için yeni nesil PC donanımında çalışacak hız, elastikiyet ve güce sahiptir. Windows 10 lisans satın al ilk yapıları, 6.4 sürüm numarası ile geldi sadece 21 Ocak 2015 tanıtımı ile sürüm 10’a çıktı. 29 Temmuz 2015 de Piyasaya çıkmıştır.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz