Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Windows 10 Lisans Satın Alma

11/04/2021
Admin Admin

Lisans24 farkıyla windows 10 lisans satın alabilirsiniz. ister bireysel ister kurumsal lisanslar satın almak isteyebilir, bunun için Windows 10 bağlantısına tıklayabilirsiniz. Tamamen güvenli bir alışveriş yapabileceğiniz sitemizde lisans satın alma aşamalarını bir bir yazıyoruz. canlı destek bölümünden merak ettiklerinizi sormaktan çekinmeyiniz.

Windows 10, aslına bakarsan bildiğiniz Windows’la oldukca seveceğiniz mükemmel yenilikleri bir araya getirir. InstantGo benzer biçimde teknolojiler, bilgisayarınızı süratle açıp kaldığınız yerden devam edebilmenizi sağlar. Windows 10 ek olarak fena amaçlı yazılımlara karşı korunmanıza destek olmak için her zamankinden daha çok yerleşik emniyet özelliğine sahiptir.

Lisans Anahtarı Özellikleri Neler?

– Orjinal Microsoft Onaylı Lisanstır.

– En Son Sürüm Dijital Lisans Anahtarıdır.

– Ürün anahtarını 32 Bit / 64 Bit Windows 10 Pro işletim sistemlerinde kullanabilirsiniz.

– Ürünler tek Pc içindir, süresiz kullanabilirsiniz.

– Bireysel kullanım içindir.

Dört işi aynı ekrana aynı anda tutturma özelliği yardımıyla çoklu görevlerde uzmanlaşın. Ekran kalabalıklaşmaya mı başladı? Daha fazla alana haiz olmak için sanal masaüstü oluşturup yalnızca arzu ettiğiniz öğelerle çalışın. Ayrıca bütün bildirimleriniz ve mühim ayarlarınız ulaşılması basit tek bir ekranda toplanır.

Web’i kendi arzu ettiğiniz halde kullanmanız için tasarlanmış yepyeni bir tarayıcı. Doğrudan internet sayfaları üstüne yazın ve notlarınızı başkalarıyla paylaşın. Dikkati dağıtan şeyleri ortadan kaldıran okuma görünümünü oldukca seveceksiniz. Ayrıca, aradıklarınızı bulmanızı hızlandıracak geliştirilmiş bir adres çubuğu da var.

En iyi monitör devamlı sizin o an baktığınız ekrandır şundan dolayı Windows 10 etkinliğinizi ve cihazınızdaki deneyiminizi en iyi hale getirir. Ekran özellikleri basit gezinme için uyarlanır ve uygulamalar en minik ekrandan en büyüğe doğru sıralanır.

Windows 10 cihazınız sizi tanır ve varlığınızı harbiden şahsi yollarla onaylar. Windows Hello ile cihazınız sizi adınızla karşılar ve sizi tanıyıp giriş ekranını atlayarak parolanızı anımsama yada yazma zahmetinden kurtarır.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz