Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Windows 10 Lisans Satın Al

01/31/2022
Admin Admin

Windows 10 Lisans Satın Al cihazın desteklenen ömrü süresince güncelleştirmeleri taktim etmek için tasarlanmıştır. İki türde güncelleştirme sunulabilir. Microsoft‘un sesli asistanı Cortana, Windows 10 ile beraber bilgisayardaki ilk sesli asistan olarak karşımıza çıkıyor. Yetenekleri ve sual cevaplamadaki başarısı ile en iyi sesli asistan olduğu söylenen Cortana, dil desteği tarafında ne yazık ki sınıfta kalıyor. 

Kalite güncelleştirmeleri ve hususiyet güncelleştirmeleri. Kalite güncelleştirmeleri güvenlikle alakalı olan ve olmayan güncelleştirmeleri ihtiva eder ve bunların çoğu zaman ayda bir kez yayımlanması hedeflenmektedir. Özellik güncelleştirmeleri nitelik güncelleştirmelerinin yanı sıra Windows 10'a eklenen yeni özellikleri ihtiva eder ve çoğu zaman yılda iki kere yayımlanır. Son Windows sürümleri ile hiç bir mühim değişikliğin gerçekleşmediği buyruk istemi, Windows 10 satın al ile beraber yenileniyor. 


Windows 10 Lisans Satın Al

Artık pencere boyutunu değiştirme, metin kaydırma ve kopyala yapıştır şeklinde işlemlerin rahatlıkla yapılabildiği yeni buyruk istemi, Windows 10 lisans satın al ile parmaklarınızın ucunda olacak. Cihazınızın bu güncelleştirmeleri aldığından güvenli olmak ve cihazınızı aktüel tutmak cihazınızın güvenliği için önemlidir. Windows 10, güncelleştirmeleri tertipli aralıklarla test eder; bu sayede sizin test etmenize gerek kalmaz. 

2015 senesinde ortaya çıkan Windows 10 lisans al işletim sistemi başlat menüsüne yeniden yaşam vermiştir. Gelmiş geçmiş en süratli işletim sistemidir. Günümüzde de en fazlaca tercih edilip kullanılan işletim sistemidir. Bir güncelleştirme mevcutsa ve cihazınızda ehil disk alanı varsa, güncelleştirme otomatikman yüklenir. Windows 10'un aktüel kalmaya devam etmesi için cihazınızda ehil kullanılabilir alan bulunduğundan güvenli olmak önemlidir. Aşağıdaki notlarda yer edinen alakalı ek ayrıntılara göz atın.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz