Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Windows 10 Enterprise Nedir ? Windows 10 Enterprise Retail Dijital Lisans Anahtarı Satın Al

10/25/2021
Admin Admin
Windows 10 Enterprise

Windows 10 Enterprise ürün etkinleştirme lisans anahtarıdır ve lisans24.com olarak size uygun fiyatlı ve kalıcı olarak sunduğumuz bu ürünle ilgili daha fazla bilgilendirme yapmak istiyoruz... Özellikle firma ve organizasyonlarda emniyetin her şeyden öncelikli olduğunu biliyoruz. Modern entegre emniyet işlevleri, verilerin üçüncü taraflara ulaşmamasını sağlar. Sistem saldırıları yoktur ve iş süreçleri sorunsuz çalışır. BT çalışanlarına, süreçleri hızlandıran ve dolayısıyla daha yüksek bereketlilik elde eden basitleştirilmiş bir idare verilir.

Windows 10 Enterprise Nedir ? Windows 10 Enterprise Retail Dijital Lisans Anahtarı Satın Al

Windows 10 Enterprise, bilhassa ustalaşmış emniyet işlevlerine haiz bir işletim sistemidir. Algoritmaların zekası yeni standartlar belirleyerek verileri korur ve kompleks tehditleri ortadan kaldırır. Özellikle günümüzde yaşanmış olan siber kabahat payı oldukça yüksektir ve bu tehtit Windows tarafınca ciddiye alınmaktadır. Sürekli güncellenen çağdaş müdafaa mekanizmalarından yararlanın. Olası cılız noktalar ve fena amaçlı yazılımlar süzgeçten geçirilerek en üst düzeyde koruma elde edersiniz.

Cihazları güncellemek ve tedvir etmek asla bu kadar rahat olmamıştı. Diğer sürümlerin yanı sıra, Windows 10 Enterprise‘ın entegre bulut yardımı ile sağlanır. BT departmanındaki dahili çalışanlar, bilgisayar sistemlerini kurma, sağlama ve güncelleme seçeneğine sahiptir. Bunu oldukça rahat bir halde gerçekleştirebilirsiniz. İşletim sistemi evvelinde yapılandırılmış olarak aktarılabilir ve arkasından derhal kullanılabilir. Güncellemeler açısından da Windows Enterprise bir adım önde. Özellikle büyük altyapıya haiz orta ölçekli firmalarda her sisteme ayrı ayrı güncelleme sağlamak yorucudur. BT personeli, sağlanan araçlarla güncellemeleri süratli ve rahat bir halde yönetebilir ve yükleyebilir.

Yapılacak işler ve projeler çoğu zaman birkaç çalışanın dahil olduğu takım çalışmasını gerektirir. İşbirliği ek olarak devamlı olarak ileri geri gönderilen veri ve malumat alışverişini de içerir. Profesyonel işlevler, Windows 10 Enterprise ile daha süratli ve daha bereketli emek vermeyi olası kılar. Araçlar sorunsuz entegrasyon sağlar, böylece harika ortaklaşa iş güvence edilir.

Windows 10 Enterprise Dijital Lisans Anahtarı Özellikleri

– Orjinal Microsoft Onaylı Lisanstır.

– En Son Sürüm Lisans Anahtarıdır.

– Ürün anahtarını 32 Bit / 64 Bit Windows 10 Enterprise işletim sistemlerinde kullanabilirsiniz.

– Ürünler tek Pc içindir, süresiz kullanabilirsiniz.

Windows 10 Enterprise Ürün Anahtarı

Dijital lisans ürününüzü satın aldıktan sonra faturanız ile birlikte 10 dk. içerisinde mail adresinize gönderiyoruz.

İşlem sırası:

1- Ürünü satın alın.

2- Satın aldığınıza dair onay mesajı tarafınıza gönderilir.

3- Kargolandı maili geldikten sonra, ürünleriniz mail adresinize gönderilir.

4- Ürünlerinize ait faturanız Mail adresinize gönderilir.

5- İstek dahilinde fiziki olarak faturanız adresinize gönderilebilir, kargo ücreti alıcıya aittir.

Hemen https://www.lisans24.com/islet... satın almak için tıklayın. Veya Windows 10 diğer ürünlerine erişmek için tıklayın: https://www.lisans24.com/islet...

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz