Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Windows 10 Enterprise Lisans Satın Al

03/29/2022
Admin Admin

Windows 10 Enterprise Lisans Satın Al Windows 10 Kurumsal. Windows 10 Enterprise, Windows 10 Professional ve fazlaca daha fazlasında bulunan bütün özelliklerle beraber gelir. Windows 10 Enterprise lisans masaüstleri (EVD) için Windows 10 Enterprise olarak malum çoklu oturum, birden fazlaca eş zamanlı etkileşimli oturuma imkan Uzak Masaüstü Oturumu Ana Bilgisayarı yeni bir uygulamadır. 

Yalnızca Windows 10 Enterprise kullanımlarında bulunan bir hususiyet, temel olarak kurumsal müşterilerin emniyet güncellemeleri almaya devam ederken yeni özellikler elde eden Windows güncellemelerini senelerce erteleyebilecekleri anlamına gelen “Uzun Süreli Hizmet Şubesidir". Daha ilkin yalnızca Windows Server bunu yapadırdı. 


Windows 10 Enterprise Lisans Satın Al

Bu hususiyet kullanıcılara tanıdık bir Windows 10 deneyimi sunarken, IT çoklu oturumun maliyet avantajlarından yararlanabilir ve RDS İstemci Erişimi Lisansları (CAL) yerine kullanıcı başına Windows lisanslama hususi durumunu kullanabilir. Her büyüklükteki işletme Windows 10 Enterprise lisans satın al kullanabilirken, ilk önce büyük ve orta ölçekli firmalar için oluşturulmuştur. 

İstisnalar, yoğun emniyet gereksinimleri ve kabiliyetli firma içi teknoloji uzmanları olan minik işletmeleri içerebilir. Windows 10 Pro benzer biçimde Windows 10 Enterprise Lisans Satın Al da Windows Autopilot ile beraber gelir, böylece dağıtımınızı rahat tutabilirsiniz. Orta ve büyük ölçekli işletmelere yöneliktir. Yalnızca Microsoft'un Toplu Lisans Programı vasıtasıyla dağıtılabilir ve Windows 10 Pro'nun temel kurulumunu gerektirir.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz