Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Trend Micro Internet Security Lisans Key Satın Al!

02/18/2022
Admin Admin

Fidye yazılımlarına, virüslere, tehlikeli internet sitelerine ve hüviyet hırsızlarına karşı tam ve oldukça cihazlı koruma edinin. Güçlendirilmiş bir Klasör Koruması, kıymetli dosyalarınızı ve dijital varlıklarınızı mahalli olarak ve Dropbox®, Google Drive® ve Microsoft® OneDrive® benzer biçimde bulut ile senkronize klasörlerde korumaya alır. Trend Micro, dijital yaşamınızın keyfini güvenle çıkarabilmeniz için her gün 250 milyondan fazla tehdidi durdurmaktadır.

Trend Micro Internet Security Lisans Key Satın Al!

Bulut tabanlı suni zeka teknolojimiz devamlı gelişen fena amaçlı yazılım bulaşmalarına karşı çok bereketli ve faal koruma sunar. Hem malum bununla birlikte daha ilkin görülmemiş saldırılara karşı müdafaa için hızla değişen tehdit ortamında sizi bir adım önde tutan Trend Micro`ya güvenebilirsiniz.

Satın Almak için tıklayın : https://www.lisans24.com/antiv...

Gelişmiş web güvenliği koruması, çevrimiçi alışveriş yada banka işlemleri yaparken bağlı dünyada kapsamlı koruma sağlayarak sizleri korur.Telefonunuz ve tabletinizin de korunması gerekiyor. 0 fena amaçlı tatbik tespiti elde eden mobil güvenlikle virüslere, casus yazılımlara, hırsızlara ve öteki bütün tehditlere karşı gelişmiş mobil güvenlikten faydalanın.

Trend Micro Internet Security, her vakit anında koruma sağlar ve interneti erişim için emin bir yer haline getirir ve sörf deneyiminizi emin ve elastiki hale getirir. Her vakit Siber Suç beklemelisiniz, şundan dolayı bu her vakit en beklenmedik anlarda gerçekleşir. Kötü amaçlı yazılımlara, gizlilik ihlallerine ve çevrimiçi dolandırıcılıklara karşı 24 saat emniyet yardımıyla artık herhangi bir taarruz için endişelenmenize gerek yok. Trend Micro Internet Security, Windows PC`de mevcuttur. Alın ve cihazınız güvende ve zarar görmeden kalacaktır.


Çerezler ve malumat toplama algoritmaları, internet'de gezinme deneyimlerimiz esnasında şahit olduğumuz ve bildiğimiz iki ifadedir. Pek oldukça rastgele şahıs bilgilerinizi alacak ve spam oluşturmaya yatkın olacaksınız, sadece artık endişelenmenize gerek yok. Trend Micro Internet Security ile bütün bilgileriniz korunacak ve güvende olacaktır. Bu yazılım, şahsi verilerinizi ihlal edebilecek tehlikeli internet sitelerini yasaklamaktadır. Trend Micro Internet Security, internet'de gönül rahatlığıyla gezinmenize imkan tanır.

Trend Micro Internet Security, anne baba denetimi özelliği yardımıyla çocuklarınızı izlemenizi ve onlar için müsait bir sörf ortamı oluşturmanızı sağlar. Hem vakit bununla birlikte içerik sınırlarıyla kendi çocuklarınızın internet etkinliklerini koruyabilirsiniz. Trend Micro Internet Security, ebeveynlere, içerik erişimini çocuklarıyla sınırlama yetkisi verir. Bu kontroller, ebeveynlerin muayyen görüntülenebilir içerikleri çocuklarıyla sınırlamalarına destek olmak için oluşturuldu.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz