Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Panda Antivirüs Satın Al - Panda Dome Antivirüs

12/01/2021
Admin Admin

Panda Antivirüs Satın Al oldukca muhtelif emniyet özelliklerine sahip, dosya şifreleme ayarları, VPN, hüviyet hırsızlığına karşı koruma, aile kontrolleri ve gizyazı yöneticisi vb. Liste nerede ise sonsuza kadar gidiyor! Bir antivirüs programında olması gerekenlerin fazlası olan bir yazılım, gerek virüs bulma mevzusunda gerek fidye virüslerine karşı korumada tecrübeli. Her antivirüs programında olmayan VPN Panda dome'de var doğrusu buda sizi siber saldırılara ve hackerler'e karşı koruyor kısacası bilgilerinizi koruyor vpn sizin IP adresinizi değiştirerek. 

Ek olarak öteki pek oldukca antivirüste görmediğim birtakım özelliklere de sahip, örneğin “Sanal Klavye” özelliği dolandırıcıların klavye vuruşlarınızı görmesini engeller. Bazı extra özellikler beni hayal kırıklığına uğrattı, bunlar hakkındaki söyleyecek oldukca şeyim var fakat aslolan olarak antivirüsün ana amacına odaklanmak isterim cihazımı virüslere ve zararı olan yazılımlara karşı koruması. Testlerimde elde ettiğim bulgular beni şaşırttı. 


Panda Antivirüs Satın Al - Panda Dome Antivirüs

Bilgisayarınıza her indirdiğiniz programı kendince tarayıp virüs olup olmadığını size söylüyor şayet virüsse sizi uyarıyor ve şayet kabul ederseniz karantinaya atıyor. Daha ileri düzen virüs taramalarında bile Panda bulut tabanlı tarayıcı, “Panda Bulut Temizleyicisi” adında, sunuyor bu taramaya Kurtarma Aracı bölümünden erişebilirsiniz. 

Bu vasıta bayağı antivirüslerin gözden kaçırabileceği daha ileri düzen tehlikeleri yakalamak için bulut tabanlı teknoloji kullanan ayrı bir antivirüs tarama motorudur. Panda antivirüs satın al dome'ın reel zamanlı koruma yardımıyla zararı olan yazılımların bilgisayarınıza bulaşmasını engeller ve sizleri virüslere karşı korur. 1990 yılından bu yana virüslere karşı sizleri koruyor ve kendini de geliştirmeye çalışıyor güncellemeler ile. 

Her vakit söylüyorum her antivirüs programı her virüsü bulamaz ve her antivirüs programıda emin değil, şayet antivirüs programı kullanmak istiyorsanız araştırın yada bir uzmana sorun. Ayrıca daha öncesinden asla Panda dome kullanmadıysanız, Panda dome'i bilgisayarlarınıza yada mobil cihazınıza kurararak virüslere karşı temizleme işlemi yapabilirsiniz ve virüslere karşı da koruna bilirsiniz. Avast virüslere karşı postansiyel olarak istenmeyen yazılımlara karşı ve fidye virüslerine karşı bilgisayarınızı korur.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz