Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Office 2021 Professional Plus Satın Al

04/02/2022
Admin Admin

Office 2021 Professional Plus Satın Al, üretkenliğiniz için muhtelif araçlar içeren Microsoft Office paketinin son olarak sürümlerinden biridir. MS Office'in bu sürümü, daha da süratli ve daha parlak zeka çalışmanıza destek olmak için tekrar tasarlandı. Word'de tarz ve odak modu, Excel'de veri analizi ve görselleştirme ve PowerPoint'te sunum çevirmeni şeklinde yeni özellikler içerir. 

Parmaklarınızın ucunda fazlaca sayıda kullanışlı araçla Microsoft Office Standard 2021, işleri bereketli ve etken bir halde yapması ihtiyaç duyulan herhangi bir işletme yada kişi için mükemmeldir. Verimlilik laf mevzusu olduğunda, bu Office sürümü sizi yeni bir düzeye taşır. 


Office 2021 Professional Plus Satın Al

PowerPoint Morph ve Excel'deki yeni grafik türleri şeklinde özellikleri ve kabiliyetleri kullanarak PowerPoint sunumları, veri modelleri ve raporlar oluşturabileceksiniz. Ayrıca, bütün uygulamalarda geliştirilmiş yazma özellikleri vardır. Word'deki Odaklanmış Office 2021 Professional Plus lisans satın al Gelen Kutusu ve Odaklanmış Mod şeklinde özellikler, zamanınızı, e-postanızı ve kişilerinizi daha bereketli bir halde yönetmenize destek olur. 

Bu pakete aşağıdaki uygulamalar dahildir: Word, düşüncelerinizi ve çalışmalarınızı belgelemenize destek olacak özelliklere haiz gelişmiş bir kelime işlemcidir. Şablonları kullanarak belgeleri özelleştirebilir yada tasavvur araçlarını kullanarak bunlara görsel alaka ekleyebilirsiniz.  Office 2021 Professional Plus lisans satın al

Form alanları, açılır menüler ve tasdiklama kutuları şeklinde dinamik öğeler eklemenize imkan tanırken, araştırma ve yorum yapma özellikleri, başkalarının içerikle alakalı görüşlerini anlatım etmesine imkan tanır. MS Word ek olarak ustalaşmış görünümlü içerik kurmayı ve son teknoloji düzenleme, paylaşma ve araştırma araçlarını kullanarak sorunsuz bir halde paylaşmayı kolaylaştırır. Özelliklere süratli erişim elde eden yeni bir tema sekmesi var.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz