Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Office 2021 Lisans Satın Al

01/24/2022
Admin Admin

Office 2021 Lisans Satın Al Şubat sonucunda duyurulan ve nisan sonucunda Windows ve macOS işletim sistemi kullanan sistemler için geliştirici önizleme sürümü çıkan yeni Microsoft Office, 365 ismini taşımıyor, tıpkı eski sürümlerdeki benzer biçimde sene adıyla, şu demek oluyor ki 2021 ile anılıyor. Office, bugün itibari ile Windows 11 kullanıcıları için yayınlandı. 

Yeni Office uygulamaları, köşeli tasarımdan vazgeçerek daha yuvarlak ve şık bir tasarıma geçiyor. Arayüz, Windows 11 ile tam ahenkli bir halde optimize edilmiş benzer biçimde gözüküyor. Windows 10 ve Windows 11’in yanında son 3 MacOS sürümünü kullanan kullananların da erişebileceği Office 2021, bünyesinde bulunan tüm programlar için performans iyileştirmeleri de vadediyor. 


Office 2021 Lisans Satın Al

Yeni sürüm, minimum 5 sene yardımcı garantisi ile geliyor ve Office 365’te olduğu benzer biçimde aylık ödeme yerine tek bir ödeme ile yazıhane yazılımlarını kullanmak isteyenler için müsait gözüküyor. Ancak bu, tamamen çevrimdışı bir yazıhane kullanacağınız anlamına gelmemeli, bu sebeple İş için Microsoft 365 paketindeki birtakım özellikler de Office 2021 içinde yer alıyor. 

Ayrıca yukarıda bahsettiğimiz benzer biçimde yeni bir karanlık mod da Office 2021 ile karşımıza çıkacak. Uzun süreler çalışanlar ve düşük aydınlatmalı ortamlarda, karanlıkta yahut gece emek harcamayı sevenler için hem göz sağlığını koruyucu bununla beraber daha azca yorucu bir sürüm olacak. 

Microsoft hemen hemen bütün Office 2021 özellikleri hakkındaki malumat vermedi, sadece firmanın yazıhane yazılımlarının Office 365 önceki ve Office 2021 ile en oldukça benzeşen sürümü olan Office 2019 ile kıyaslandığında, yeni bir arayüz dikkat çekiyor. Bu da Office 365 ile gelen arayüz ile son aşama benzer.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz