Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Office 2019 Lisans Satın Al

11/13/2021
Admin Admin

Office 2019 Lisans Satın Al Tek seferlik ödeme yaparak yaşam boyu haiz olabileceğiniz Office 2019 paketinin özellikleri genel hatlarıyla bu şekilde. Ayrıca Office  2019, Word, Excel, PowerPoint ve Outlook benzer biçimde önceki sürümlerden daha çok geliştirmelerle beraber gelen uygulamalarla beraber sunulsa da, Office 365 aboneliği ile kullanılabilen avantajlardan çoğuna erişemezsiniz. 

Office 2019 paketi satın alımı, senelerdir alışık olduğumuz geleneksel bir kullanım sunuyor. Yani bir kere satın alıyor ve yaşam boyu arzu ettiğiniz kadar kullanabiliyorsunuz. Office 2019, Microsoft’un popüler büro uygulamaları grubunun bağımsız sürümü için kullandığı addır. 

Office 2019 Lisans Satın Al

Aylık bir abonelik gerektirmez, doğrusu bir kerelik bir satın alma işleminden geçtiğinizde, sonsuza dek kopyasına haiz olursunuz. Office 2019 satın al alımı normal olarak standart bir paket içeriyor. Her an güncellenen yeni özelliklerden bu paket satın alımında yararlanamıyorsunuz. Ancak esasen standart bir kullanıcıysanız bu kadar fazla ek özelliğe ihtiyacınız olmayacaktır. Düzenli bir tüketiciyseniz, daha geleneksel bir edinim tercih ediyorsanız, bu hala (biraz) iyi bir seçenektir. 

Paketi tek bir cihaza oluşturmayı planlıyorsanız, yeni özelliklere bağlı kalmayın yada bulut tabanlı uygulamaları kullanmaya başlamaya hazır değilseniz, bununla beraber sağlam bir seçimdir. Office 2019 lisans satın al hepimiz satın alabilse de bu sürüm, toplu lisansları olan ticari müşteriler için tasarlanmıştır; bu da tatbik içi tatbik paketini kullanmak için muayyen gereksinimlere haiz olur ve bulut tabanlı bir sürüme geçiş meydana getirmeye hazır değildirler. Standart hizmet yeter de artar bile.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz