Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Office 2019 Lisans Satın Al

02/02/2022
Admin Admin

Office 2019 Lisans Satın Al Microsoft Office 2019’un piyasaya sürülmesi ile birlikte, bir fazlaca ferdin ürün ile alakalı merak kurmayı başardı. Yeni paketi yüklemek için Windows 10'a ihtiyacınız olacak. Microsoft, Office 2019’un ne vakit çıkacağını fazlaca gizli saklı tutmuştu. 24 Eylül 2018’de resmi olarak piyasaya sürüldü. Daha öncesinde kurumsal lisansları olan müşteriler için Office 2019 lisans satın al Önizlemesi, Microsoft’un Kurumsal Önizleme programı sayesinde, daha öncesinde incelemeye açılmıştı. 

Bunun temel nedeni, Microsoft'un Office uygulamalarını şu andan itibaren iki kere güncellemek istemesidir. Kullanıcı, sizin için en iyisi, Windows Güncelleştirmeleri'nin yüklemesine izin vermeniz koşuluyla, her vakit Windows 10 ve Office 2019'un en aktüel sürümlerine haiz olmanızdır. Microsoft ayrıca, Office 2019'u beş sene süreyle destekleyeceklerini ve bundan sonrasında ortalama iki sene süresince esnetilmiş yardımcı sunacaklarını söylüyor. 


Office 2019 Lisans Satın Al

Bu, bu sonbaharda Office 2019'u satın alabileceğiniz ve ortalama 2026'ya kadar kullanabileceğiniz anlamına gelir. Şu anda Windows 10'u güncelledikleri benzer bir şekilde. Tüm bunların sorunsuz çalışabilmesi için hızla gelişen değişen teknolojinin gözetlenmesi gerekiyor. Microsoft, ürünün bu yepyeni sürümüne birçok aranan özelliği getirdi. 

Office 2019 lisans satın al, basınca duyarlılık, kalemin açısına bağlı olarak mürekkebin kalınlığını ayarlayan eğim efektleri ve hatta kullananların en sevdikleri kalemleri saklamalarını ve düzenlemelerini elde eden seyyar bir kalem kutusu şeklinde bütün uygulamalarda bütün yeni mürekkep özelliklerini sunacak, kurşun kalemler ve vurgulayıcılar onlarca değişik özelliği yanında getiriyor. Microsoft Office uygulamalarında ne şeklinde özellikler ve yenilikler geldi, bunlara özetlemek gerekirse değinmek istiyoruz. 

Kullanıcı, sizin için en iyisi, Windows Güncellemelerinin yüklemesine izin vermeniz koşuluyla, her vakit hem Windows 10 bununla birlikte Office 2019 lisans al en aktüel sürümlerine haiz olmanızdır. Microsoft ayrıca, Office 2019'u beş sene süreyle destekleyeceklerini ve bundan sonrasında ortalama iki sene süresince esnetilmiş yardımcı sunacaklarını söylüyor.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz