Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Office 2016 Lisans Satın Al

02/03/2022
Admin Admin

Office 2016 Lisans Satın Al parlak zeka telefon ve tablet bilgisayarda ücretsiz bir şekilde sunulacak. Microsoft 2016 bugünden itibaren kullanılabilecek. Ancak Office 2016, 22 Eylül’de aynı anda bütün dünyada kullanıma açılmıyor. Office 2016 bölge ve dil özelliklerine nazaran sırasıyla yayınlanmaya 22 Eylül itibarıyla başladı. Lisanslı Office 365 kullanıcıları da sırasıyla Office 2016 güncellemesi alacaklar. Microsoft Office 2016 önizleme sürümü kullananlarda güncellemeden faydalanabilecek olanlar sıralamasında yer alıyor. 

Ücretli kullanım ise Office 365 ile fiyatlandırılacak. Kişisel malumat güvenliğini sağlamak suretiyle kullanıcıları gözbebeğinden tanıyabilen Windows Hello ile Windows’a ve Office 365’e giriş yapılabilecek. Continuum özelliği ile Office mobil uygulamaları Windows 10 aracılığı ile telefondan, aynı bilgisayardan gerçekleşiyormuş şeklinde kullanılabilecek. Dijital asistan Cortana, toplantı hazırlıkları şeklinde işler için Office 365 ile beraber çalışıyor olacak. 


Office 2016 Lisans Satın Al

Cortana’ya Kasım ayında Outlook entegrasyonu güncellemesi de gelecek. Yıllık alım yapılırsa tenzilat yapılacak. Bu fiyatlar Windows ve Mac işletim sistemlerinde küçük değişikliklere uğruyor. Ev kullanması haricinde Office 2016, iş dünyası için iki ana başlıkta çözümler sunmuş. 

Yenilenen büro sürümü Office 2016 Lisans Satın Al, mobil ve masaüstü platformlarda ortak olacağı için arayüzde doğrusu yazılımın tasarımında değişimler laf konusu. Bu değişimler ağırlıklı olarak dokunmatik ekranlar ön plana alınarak yapılmış. Dokunarak yapabileceğiniz jestler ve seçimler ile Office 2016’nın kullanması kolaylaştırılmaya çalışılmış. 

Yapılan bu yenilikler Word, Excel ve PowerPoint gib büro yazılımının temel programlarında geçerli. Görsel olarak Office 2016 satın al, önceki sürüme nazaran ek temalara haiz. Renklerin aleni ve kapalı tonlarını seçerek keyfinize müsait bir Office 2016 arayüzüne haiz olmanız mümkün. Bu paketler İş ve Kurumsal olmak suretiyle ikiye ayrılıyor. İş ve Kurumsal çözümlere ilişkin tutarları aşağıda görebiliyorsunuz. Ev, İş ve Kurumsal paketler dış

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz