Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

NordVPN Nedir ? NordVPN Satın Al

10/22/2021
Admin Admin

NordVPN, hem mobil cihazlarınız, bununla beraber bilgisayarlarınız için etken ağ koruma desteği sağlıyor. Aylık abonelik gibi yararlanabileceğiniz bu VPN hizmetine hem internet tarayıcısı üstünden, bununla beraber mobil tatbik üstünden abone olabiliyorsunuz. NordVPN'nin parasız bir sürümü bulunmuyor.

NordVPN Nedir ? NordVPN Satın Al

VPN programları veya siteleri kullanmak bunlarla erişim sağlamak, VPN programı sahibi olmak da suçlu yapmaz. VPN programları hususi bir ağ bir ülkeden giriş yapmanızı sağlar bu durumu kötüye kullanmak kullanıcın nezihinde olan bir durumdur. Yasaklı site sahibi olmak birebir ceza sebebidir.

En temel anlamıyla internete reel IP adresiniz gizlenip, değişik bir IP adresi üstünden bağlanmanızı elde eden hizmettir. VPN, bağlantınızı güvenilir hale getirir ve herhangi bir ağa bağlanırken bağlantınızı şifreleyerek kimliğinizin tespit edilememesini de sağlar

NordVPN, VPN bağlantınız için üç değişik protokole sahip: NordLynx, OpenVPN UDP ve OpenVPN TCP. OpenVPN'in her iki protokolü de fazlaca süratli ve güvenilir.NordLynx daha yüksek indirme hızı sunmakla kalmıyor, ek olarak sunuculara bağlanmak için ihtiyaç duyulan süreyi ortadan kaldırıyor.

VPN sizi değişik bir sunucuya bağlar (dolayısıyla IP adresinizi değiştirir) ve trafiğinizi bir tünelden (şifreleme) yönlendirir, böylece verileriniz gizli saklı kalır. Eriştiğiniz internet siteleri yalnızca kullandığınız VPN sunucusunun IP adresini bilir.

NordVPN Satın Al

Sitemiz lisans24.com üzerinden NordVPN Satın Almak isterseniz destek bölümümüzle iletişime geçebilirsiniz. Ürünleri satın alma aşamasında ve sonrasında size destek olacak ekibimiz, Türkiye'nin en büyük lisans satış sitesi olarak yıllardır hizmet vermekte. Hemen https://www.lisans24.com/antiv... bağlantısına tıklayarak NordVPN satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz