Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

NordVPN Lisansı Satın Al

02/28/2022
Admin Admin

NordVPN Lisansı Satın Al VPN’nin aslolan pozitif yanları sağlamış olduğu ağ gizliliği denebilir. 59 ülkedeki 5400’den fazla sunucusu bulunan dev ağıyla, yüksek hızlarıyla ve askerî seviyedeki şifreleme sistemiyle NordVPN satın al piyasadaki en popüler VPN servislerinden bir tanesi. Durdurma anahtarı, DNS sızıntı koruması ve katı kayıt tutmama politikası ile bir VPN’den beklediğiniz bütün emniyet özelliklerine sahip. 

Açılan ağ tüneli kriptolu olduğu için, üçüncü taraflar sizin internet aktiviteniz ile alakalı sınırı olan bilgiye ulaşabilir. Ağınızı izleyen biri veri akışını gözlemlese de içeriğe ulaşamaz. VPN hizmetleri sağlamış olduğu kripto rabıta yardımıyla bayağı web kullanıcıları dışında, firmalar için de bir emniyet aracı olarak tercih edilebilir. VPN, firma içi mahalli ağı dışarıya karşı koruyabilir ve şirketlerin mühim bilgilerine ulaşmaya çalışan üçüncü tarafları engelleyebilir. Siber güvenliğin öneminin iyice arttığı günümüzde hem son kullanıcılar, aynı zamanda firmalar ağ güvenliği için artan bir halde VPN servislerini tercih ediyor. 


NordVPN Lisansı Satın Al

NordVPN lisans satın al, ağ ve web trafiğini gizlemek için VPN servisleri kullanıcıların ilk tercihlerinden biri olarak ön plana çıkıyor. Ayrıca iki kat şifreleme, karıştırılmış sunucular ve P2P desteği şeklinde gelişmiş birçok hususiyet de mevcut. Ek olarak, NordVPN Netflix ve öteki gösterim seyretme sitelerinin coğrafi engellerini kaldırabilen azca sayıdaki sağlayıcıdan bir tanesi. Hizmet içinde yer edinen şifreleme yöntemi, sizi bilhassa ortak kullanımda olan Wi-Fi ağlarında korumayı amaçlıyor. 

Web aktiviteniz gizlenirken, rahatsız edici reklamlar ve siber saldırılardan da korunmuş oluyorsunuz. NordVPN lisans satın al Windows, Linux ve MacOS’te kullanılabilir. Ayrıca Firefox ve Chrome’da tarayıcı uzantısı olarak yada Android, AndroidTV ve iOS’te tatbik olarak kullanmak da mümkündür. Abonelik satın aldığınızda NordVPN’i altı cihazda aynı anda kullanabilirsiniz. Eğer herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, canlı söyleşi özelliği ile alan kişi hizmetlerine 7/24 ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz