Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Neden FreeDOS Yerine Orijinal Windows 10’u Tercih Etmeliyiz?

10/13/2021
Admin Admin

Özellikle yeni bilgisayar alan herkes için neden FreeDos yerine orijinal windows 10'u tercih etmeniz gerektiği hakkında önemli bilgiler aktarıyoruz. Unutmayın, lisans24.com sizler için orijinal windows sağlayabilecek Türkiye'nin en büyük lisans pazarıdır. Konumuza gelecek olursak ;  

FreeDOS bilgisayarları, orijinal Windows 10 lisanslarına sahip bilgisayarlardan daha düşük fiyatlarla satılır, ancak genellikle para kazanmak istediğiniz şey bu değildir. Bazı kullanıcılar korsan yazılımlara yöneliyor ve korsan yazılımlar tüketiciler için daha fazla soruna kapı açıyor. 

Neden FreeDOS Yerine Orijinal Windows 10’u Tercih Etmeliyiz?

 
Gerçek bir Windows 10 yerine saldırıya uğramış bir Windows 10'u seçerseniz, veri güvenliği belirli bir risk altındadır. Bu yazılım ayrıca Microsoft tarafından sunulan güvenlik güncellemelerini almaz ve bu da onu bilgisayar korsanlarına karşı daha savunmasız hale getirir. 
 
Online alışveriş, sosyal ağların kullanımı ve veri alışverişi her geçen gün artıyor; Orijinal yazılım kullanmayanlar kimlik, kredi kartı ve banka bilgilerinin çalınması açısından daha büyük risk altındayken, orijinal Windows 10 kullanmak kişisel bilgilerinizi ve verilerinizi güvende tutmak için daha da önemli hale geliyor. 
 
Bu süre zarfında evde oynama eğilimi önemli ölçüde arttı. 
 
Bu tür sorunlarınız yoksa ve bilgisayarınızın aldığınızda hemen başlamasını istiyorsanız, orijinal Windows 10 lisansına sahip olduğunuzdan emin olmanız gerekir.Bu noktada Türkiye'nin birçok ilinde şubesi bulunan yetkili teknoloji mağazalarının online satış sayfalarını seçebilirsiniz.

Pek çok kullanıcımızın bu noktada fikirleri şöyle ki , cüzi miktara FreeDos almak ve daha sonrasında uygun fiyatlı bir dijital windows 10 pro lisansı almak. Lisans satın almak istediğinizde lisans24.com güvenli alışveriş ve kalitesini göz ardı etmeyin. Bizleye yazmaktan ve bilgi almaktan çekinmeyin.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz