Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Microsoft Ofis Programları Lisans Satın Al

11/15/2021
Admin Admin

Microsoft Ofis Programları satın alarak artık crack derdine düşmeden, aslında çabanıza değmeyecek uğraşlar vermek yerine lisansı satın alarak uygun fiyata lisans sahibi olur ve ömür boyu kullanırsınız. Microsoft office programları bölümüne göz atarak hangi lisans ürünlerine sahip olduğumuzu görün. Eğer mevcut değilse lisans isteğinde bulunabilirsiniz. Whatsapp canlı destek hattı sayesinde hayalinizdeki lisansa sahip olabilir ve kafanız rahat halledersiniz işlerinizi.

Office Lisans programı kendini en oldukça geliştiren nadir yazılımlardan biridir. Full bir Office paketin içinde, Word, Excel, Outlook, Powerpoint, Access, Frontpage, OneNote, Publisher, InfoPath ve destek programlar bulunur. Office full paket aldığınızda bilgisayarınızda yapmak dilediğiniz nerede ise tüm işleri yapabilirsiniz.

Word ile yazılarınızı yazabilir, Excel ile tablolarınızı ve hesap takiplerinizi yapabilirsiniz, Outlook ile mail alıp gönderebilir, Frontpage ile kolay internet tasarımlar yapabilir, Powerpoint ile ustalaşmış iş sunumları yapabilirsiniz.

Microsoft Office 1985’ten beri geliştirilen bir program Word 1.x ile süregelen süreç bugün dünya üstünde bütün işletim sistemlerinde en oldukça kullanılan masaüstü programıdır. Günümüzde en oldukça kullanılan 4 değişik versiyonu bulunmaktadır. Bunlar;

  • Office 2013
  • Office 2016
  • Office 2019
  • Office 365 

versiyonlarıdır.

Microsoft Office Lisansı Nedir?

Office yazılımı Microsoft tarafınca yazılmış lisanslı bir programdır. Aynı Windows işletim sisteminde olduğu şeklinde Office yazılımı da lisanslı kullanma mecburiyeti vardır; aksi takdirde yasal olarak para cezası şeklinde cezalar laf konusudur.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz