Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Microsoft Office 2019 Nasıl Etkinleştirilir?

10/16/2021
Admin Admin

Microsoft Office 2019 Nasıl Etkinleştirilir? Güncel sürüme sahip olmak için Windows 10'a ihtiyacınız olacak. Bunun temel nedeni, Microsoft'un Office uygulamalarını şu andan itibaren iki defa güncellemek istemesidir. Şu anda Windows 10'u güncelledikleri benzer bir şekilde. Tüm bunların sorunsuz çalışabilmesi için hızla gelişen değişen teknolojinin gözetlenmesi gerekiyor. Office 2019 lisans şu anda ancak ticari müşteriler için satışta. 

Sizin ve bizim şeklinde müşteriler için gelecek haftalarda piyasaya sürülecektir. Bu aynı zamanda, bireysel kullanıcılar için fiyatının ne işe yaradığını hemen hemen bilmediğimiz, sadece Microsoft’un yakında bu detayları paylaşacağı anlamına geliyor. Microsoft, yeni ürününe mühim bir katma kıymet kattığını işaret etmek için Office 2019’un ticari sürümünün fiyatını Office 2016’ya göre  kadar artırdığı için, Office 2016’dan birazcık daha fazlasını ödemenizi bekliyoruz. 

Microsoft Office 2019 Nasıl Etkinleştirilir?

Şu anda Office 2016’nın Ev ve Öğrenci sürümü 720 Lira’ya satılmakta. Microsoft Office 2019, Microsoft Office Suite’in bir sonraki sürümüdür. Ekim 2018’de piyasaya sürüldü ve ondan ilkin aynı senenin ikinci çeyreğinde bir önizleme sürümü mevcuttu. Word, Excel, Outlook ve PowerPoint dahil olmak suretiyle önceki paketlerde (Office 2016 ve Office 2013 şeklinde) bulunan uygulamaların yanı sıra Skype Kurumsal, SharePoint ve Exchange şeklinde sunucuları içerir. 

Yeni paketi yüklemek için Windows 10’a ihtiyacınız olacak. Bunun ana nedeni, Microsoft’un Office uygulamalarını şu anda Windows 10’u güncelledikleri şeklinde bundan sonrasında yılda iki defa güncellemek istemesidir. Hepsinin sorunsuz emek vermesi için hızla gelişen değişen teknolojinin birbirine geçmesi gerekir. Buna ek olarak, Microsoft, yılda iki defa ritimde olmadıklarından, Office’in önceki sürümlerini sonunda aşamalı olarak kaldırmayı hedefliyor. 

Microsoft şu anda nerede ise bütün yazılımları için bu programı izliyor. Sizin için iyi tarafı, kullanıcı, Windows Güncellemelerinin yüklenmesine izin vermeniz koşuluyla, her vakit hem Windows 10 bununla beraber Office 2019’un en aktüel sürümlerine haiz olmanızdır. Microsoft ek olarak Office 2019’u beş sene destekleyeceklerini ve peşinden ortalama iki sene uzatılmış yardımcı sunacaklarını söylüyor. 

Bu, Office 2019’u şimdi satın alabileceğiniz ve 2026’ya kadar kullanabileceğiniz anlamına gelir. Microsoft Office uygulamasının değişen özelliklerini tanıtmak için Son Preview Sürümünü duyurdu. Yazılım üreticisi, Microsoft Office 365 aboneliği bulunan kurumsal müşterileri için yeni özelliklere haiz ilk Office 2019 lisans satın al ön izlemesini kullanıma sunuyor.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz