Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Microsoft Exchange Server Lisansı Satın Al

03/01/2022
Admin Admin

Microsoft Exchange Server Lisansı Satın Al şirketlerin kontakt trafiğini merkezi olarak yönetmesi için Microsoft tarafınca geliştirilen ölçeklenebilir bir kontakt ve iş donanması platformudur. Exchange Server lisans, şirketlerin domain yapılarında gerek iç bağlantılarında gerekse dış bağlantılarında E-Posta trafiğini düzenleyen ve yöneten servise denir. 


Microsoft Exchange Server Lisansı Satın Al

Microsoft Outlook ve benzeri e-posta istemcileri ve zeki cihazlar ile etkileşimli bir halde çalışan Microsoft Exchange Server, mobil ve bulut tabanlı iş donanması ve kontakt özellikleri ile kullananların birçok değişik platform üstünden kontakt kurmasına ve verileri tek bir noktada depolamasına imkan verir. Exchange server lisans satın al ile domain üstünden firma çalışanlarına elektronik olarak haberleşebilsinler diye resmi E-Posta hesapları oluşturulur ve trafik emniyet amacıyla denetleme, yedek ve bakım imkanı sağlamaktadır. 

E-posta ve belge paylaşımı, takvim, klavuz ve veri depolama benzer biçimde birçok özelliği destekleyen Microsoft Exchange Server, haiz olduğu üstün emniyet ve veri depolama özellikleri yardımıyla şirketlerin kontakt trafiğini mevzuatlara müsait ve emin bir halde yönetmelerine imkan tanır.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz