Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

McAfee Antivirüs Satın Al

02/15/2022
Admin Admin

McAfee Antivirüs Satın Al en çokca kullanılan virüs uygulamasından bir tanesidir. Temelleri 1987 senesinde John Mcafee tarafınca atılan aynı isminde şirket, emniyet yazılımları geliştirmek üstüne kurulmuştur. Firmanın aynı isminde antivirüs uygulaması dünya çapında milyonlarca kullanıcıya ulaşmıştır. Bilgisayarlarına virüs programı almayı düşünen kişilerin ilk önce bu programların artılarını ve eksilerini bilmesi gerekmektedir. 

1987 senesinde McAfee antivirüs isminde şirket kurulmuştur. Çok amaçlı bir virüs önleme programı olan Mcafee, 2011 senesinde başarısı sebebiyle Intel tarafınca satın alınsa da daha sonra Intel’den yeniden ayrılarak yoluna sürmüş ve günümüzde popüler olarak kullanılan virüs programları arasındaki yerini almıştır. Bu şirket emniyet yazılımları geliştirmekteydi. Sonrasında şirketin geliştirmiş olduğu ve aynı adı taşıyan McAfee antivirüs satın al uygulaması günümüzde pek fazlaca şahıs tarafınca kullanılmaktadır. 


McAfee Antivirüs Satın Al

McAfee antivirüs satın al programı bir virüs koruma programı olarak piyasaya sunulmuştur. Başarılarından ötürü 2011'de Intel firması tarafınca bu program satın alınmıştır. Firmasıyla aynı isminde olan virüs programını satın almaya karar vermişseniz, kesinlikle incelememizi ayrıntılı olarak okuyun. 

Bu tatbik sizi yeterince koruyacak mı yahut size hitap edecek mi bunu öğrenmeniz için çalışacağız ve rehberimizi de buna yönelik olarak hazırladık. Fakat daha sonra Intel'den yeniden ayrılmıştır. Son zamanlarda en fazlaca kullanılan antivirüs programlarından bir tanesidir. En iyi antivirüs programı değil bir ihtimal ama, program sıralama gibi bir liste yapılırsa ilk 10 içinde ne olursa olsun yer alır. 

Taramaları başlattığınız zaman, hepimiz tarafınca sevilmeyecek olan bildirim sistemi devreye giriyor. Tarama esnasında bir bulaşma tespit edilirse yahut şüpheli bir dosya tespit edilirse, bu açılır kartlar ile size bildiriliyor. Virüs taraması kısmında sunulan yapı, bunu daha iyi anlamanızı sağlayacak.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz