Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Kaspersky Internet Security Lisans Satın Al

02/12/2022
Admin Admin

Kaspersky Internet Security Lisans Satın Al harika bir antivirüs tarayıcısı ve reel zamanlı fena amaçlı yazılım korumasına haizdir yaptığım testler esnasında bütün fena amaçlı yazılım örneklerimi yakaladı. Yine de bulunabilecek birkaç yeni numara var. Bunlardan biri, Daha Fazla Araç altında gizlenen ve sisteminizden potansiyel olarak istenmeyen programları bulup kaldırabilen ve ek olarak kullanmadığınız uygulamaları işaretleyerek, disk alanını geri kazanabilmeniz için yeni bir Yazılım Temizleyici işlevidir. 

Ayrıca birtakım mükemmel ek korumaları da var. Kimlik hırsızlığı koruması, riskli siteleri tespit etmede çok başarılıydı. Kaspersky antiviürs satın al en iyilerinden biri bulunduğunu düşündüğüm anne-baba koruma sistemini de fazlaca beğeniyorum. Bunun yanı sıra, virüs bulaşmış bilgisayarları temizleyen Kurtarma Diski özelliğini, çevrimiçi ödemeleri güvenilir hale getiren güvenilir tarayıcıyı, sanal klavyeyi ve VPN (Sanal Özel Ağ) premium sürümünü de fazlaca beğendim. 


Kaspersky Internet Security Lisans Satın Al

Kullanışlı yeni Yazılım Güncelleyici modülü, özellikler yada emniyet açısından güncellenmesi ihtiyaç duyulan eski programları çalıştırıp çalıştırmadığınızı bilmenizi sağlar. Ayrıca trafiğinizi İngiltere merkezli bir sunucu üstünden yönlendirmekle sınırlısınız, bu yüzden bölge kısıtlamalı sitelere erişmek için VPN'i kullanamazsınız. 

Sistem temizleme araçları iyi, sadece Kaspersky Internet Security Lisans Satın Al benzer biçimde rakipler bir bilgisayarı optimize etmek için fazlaca daha çok seçenek sunuyor. Tüm planlarda ek hususiyet olarak bulunan parasız VPN günde yalnızca 200 MB kullanıma izin veriyor ve kullananların yalnızca bir sunucuya (ki bu en yavaş sunucu)  bağlanmasına izin veriyor.

Ayrıca Yedekleme ve Geri Yükleme özelliği de aslına bakarsak parasız bir Dropbox hesabı. İsteğe bağlı yılda 20 sterlinlik bir yükseltme, size müddetsiz veri ve 18 değişik ülkede muhtelif çıkış düğümleri sağlar. Bu, VPN standartlarına nazaran çok ucuz, sadece tekrar de genel paketin maliyetini iki katından fazla artırıyor. Kısa süreli kullanım için ek olarak aylık 4 sterlinlik bir seçenek vardır.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz