Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

F-Secure Total Nedir ? F-Secure Total Lisans Satın Al

11/22/2021
Admin Admin

F-Secure Total Nedir ? F-Secure Total Lisans Satın Al, tanımlı olarak etkinleştirilen eş zamanlı antivirüs korumasıdır. Ayrıca mevcut DeepGuard aracı ile sistem uygulamalarını tarayabilirsiniz ve şayet kurduğunuz programlarda zararı olan yazılım tespit edildiğinde size bir uyarma verir (bu vasıta istenen sonuçlara ulaşmak için alışkanlık tabanlı tarama kullanıyor). Son olarak fidye yazılımlara karşı tertipli olarak tarama meydana getiren DeepGuard otomatikman “korunan dosyalar” sıralaması oluşturur. F-Secure Total Lisans Satın Almak için sayfamıza buyurun. Elbette merak ettiklerinizi canlı destekten sorabilirsiniz.

F-Secure Total Nedir ? F-Secure Total Lisans Satın Al

Bu araçların her köşesini huzurlu bir halde özelleştirebilme fırsatını oldukça beğendim. Örneğin korunan dosyalar listesine birtakım kullanıcı tabanlı olmayan basamaklar eklemek istediğimde, ayarları değişiklik yapmak fazlaca rahat oldu—benzer halde şayet sistemin zararı olan yazılım olmadığını bilmesini istediğim bir tatbik var ise kolayca beyaz sıralama ekleyebildim.

Programın tarama motorunda online olarak bulduğunuz bir programı manuel indirmek dilerseniz hoş bir misal gönder aracı da mevcut. Elle seçilen dosya ve klasör sıralaması ile sistemi düzgüsel bir halde kullanma fırsatı yanında kullanıcıya bu biçim bir yetkinlik verilmesi fazlaca güzel. Son olarak, kullanıcılar diledikleri zamanda tarama yapmak için programlı tarama seçeneğine de sahipler. Bu hususiyet antivirüs dünyasında standart bir hususiyet olabilir fakat bilgisayar uyku moduna geçmiş olduğu anda tarama başlatma hususi durumunu oldukça sevdim. 

Eğer bilgisayarda çalışırken kapamayı unuttuğumda bilgisayarımın otomatikman korunduğunu bilmek ve bir sonraki bilgisayar başına geçtiğimde her şeyi emin bulmak fazlaca rahatlatıcı! Peki taramaların her birinin performansı nasıl? Benim kontrol örneklerimi etken bir halde yakaladılar ve bağımsız kontrol laboratuvarı AV-Comparatives 0 tespit ve kaldırma skoru ile bu ürünü taçlandırdı .

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz