Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

ESET Antivirüs Satın Al - Eset Antivirüs Özellikleri

11/24/2021
Admin Admin

ESET Antivirüs Satın Al - Eset Antivirüs Özellikleri Kullanım kolaylığı bakımından inceledim ve özelliklerini derinlemesine kontrol ettim, web güvenliği müdafaasını çözümleme edip doğru yanıt verip vermediklerini görmek için ESET satın alan desteğini bir sınava doğal olarak tuttum. Antivirüs yazılımı denince akla “NOD32” gelir. 

ESET NOD32 Antivirus, ödüllü ThreatSense® motoru yardımıyla, virüs, truva atı, worm, adware, spyware, phishing, rootkit ve daha nice internet kaynaklı tehditleri piyasadaki başka aslabir programın yapamayacağı benzer biçimde proaktif olarak tespit eder ve siler. ESET NOD32 Antivirus hayli cimridir, yalnızca 44 MB sistem belleği kullanır, öteki mamüllerin kullandığı hafıza oranının minik bir parçası kadar. 


ESET Antivirüs Satın Al

Çünkü süratli ve hafiftir, eski antivirus programınızı ESET NOD32 Antivirus ile değişiklik yapmak tam anlamı ile yeni bir bilgisayar almak benzer biçimde olabilir. Yeni otomatik enerjiyi koklayan pil kipi daha uzun zaman çalışmanızı ya da oynamanızı sağlar. Şimdiye kadarki en kalabalık anlarını yaşayan antivirüs yazılım piyasasında görmeye alışık olduğumuz pek fazlaca robotik çözümler varken bu ürün temel virüs tespit ve birtakım havalı gizlilik koruması eklentilerinin ötesinde bir performansa haiz mi? Hadi hep beraber görelim. Sisteminiz kesinlikle daha iyi bir Antivirüs yoktur. 

ESET NOD32 Antivirus, AV-Comparatives tarafınca 2006 ve 2007 senelerında “EN İYİ Antivirüs çözümü” seçildi. Daha fazlaca bilgi için antivirüs programlarını burada karşılaştırabilir yada virus bulletin sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Piyasadaki en iyi tasarlanmış virüs giderme motorlarına ayrıca ESET Smart Security Premium paketi bir dolu online emniyet aracını kullanıcılarına sunuyor. Bunların arasında kullananların kimliklerini çalmak için internet sitelerin ataklarına karşı koruma elde eden ve önlemler alan korsan koruması da mevcut. Ayrıca, ESET Live Grid® dosya bilinirlik veri bankası tarafınca açılan beyaz listeye karşı sistem dosyalarını tarayan zeki bulut destekli tarama da mevcuttur.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz