Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Corel WinZip 19 Pro & Corel WinZip 21 PR SATIN AL

12/30/2021
Admin Admin

Corel WinZip 19 Pro & Corel WinZip 21 PR SATIN AL ürünü ile kolaylıkla sıkıştırma işlemlerinizi yapabilirsiniz. Eski ancak etkili bir  program olup günümüzdeki klasik sıkıştırma programlarının işlevini görür. Hem sıkıştırma yapabilir hem de sıkıştırılmış içerikleri görüntüleyebilirsiniz.


 


Corel WinZip 19 Pro
399.99 TL
Stokta yok


Corel WinZip 19 Pro & Corel WinZip 21 PR SATIN AL

Winzip, Windows uyumlu küçük resimler ve otomatik sıkıştırma seçenekleri sunan en popüler ve en eski dosya sıkıştırma programıdır. Bu programı dosyaları sıkıştırmak ve sıkıştırılmış dosyaların içeriğine erişmek için kullanabilirsiniz. Dosyaları doğrudan Winzip kullanarak dijital kameranızda sıkıştırın ve entegre resim görüntüleyiciyi kullanarak resim dosyalarına göz atın. LZMA sıkıştırma şemaları ve özelleştirilebilir parola seçenekleri, Winzip'i geliştiren diğer özelliklerdir. Winzip'in yeni sürümü daha basit bir kullanıcı arayüzüne ve gelişmiş arşivlemeye sahiptir. Masaüstü uygulamaları da içeren programlarla çalışmak eskisinden daha kolay.  Winzip, Microsoft Outlook, Yahoo! Mail, Gmail ve Microsoft Live Hotmail desteğiyle, e-postayı gönderirken şifreleyebilir ve arşivleyebilirsiniz. 

 Sıkıştırılmış dosyalar, sıkıştırılmamış dosyalardan daha az depolama alanı kullanır ve diğer bilgisayarlara daha hızlı aktarılır. Sıkıştırılmış dosya ve klasörlerin işlevselliği, sıkıştırılmamış dosya ve klasörlerinkiyle aynıdır. Ayrıca birçok dosyayı tek bir sıkıştırılmış  klasörde birleştirebilirsiniz. Bir grup dosyayı kolayca paylaşabilirsiniz. Sıkıştırılmış klasöre şifrelenmiş dosyalar eklemeyi seçerseniz, bu dosyaların çıkarılması onları şifrelemeyecektir. Bu, kişisel ve önemli bilgilerin yanlışlıkla ifşa edilmesine yol açar. Bu nedenle, şifrelenmiş dosyaları sıkıştırmaktan kaçının. 

Bazı dosya türleri (JPEG görüntüleri gibi) yüksek oranda sıkıştırılmıştır. Birden fazla JPEG görüntüsünü tek bir klasöre sıkıştırırsanız, klasörlerin toplam boyutu, sıkıştırılmamış dosyaların  toplam boyutuyla yaklaşık olarak aynı olacaktır. Kameranın çözünürlüğü arttıkça (örn. 24 MP), çekilen fotoğrafları bilgisayarda depolamak sabit disk üzerinde ciddi bir yük haline geldi. Bunu akılda tutarak, Corel Winzip 12'yi tanıttı. Bu, görsel kaliteden ödün vermeden JPEG dosyalarının boyutunu %'ye kadar azaltan bir teknolojidir. Winzip 12 pro satın aldıysanız, Kamera Sihirbazında doğrudan kameranızdan sıkıştıran Zip adlı bir özelliği kullanabilirsiniz.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz