Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

Bitdefender Internet Security 2021 Lisans Anahtarı Satın AL

11/12/2021
Admin Admin

Bitdefender lisans anahtarı listesine geçmeden ilkin Bitdefender ile alakalı kısa bilgiler verecek olursak. Bitdefender tek başına ehil bir anti virüs programı olarak adlandırabildiğimiz benzer biçimde değişik özelliklere haiz olan Antivirus Plus ve Internet Security’nin sunmuş olduğu bütün özellikleri bünyesinde bulundurmaktadır. Özellikle bünyesinde bulundurduğu görevler açısından değerlendirecek olursak; oldukca katmanlı fidye yazılımı koruması, iki yönlü emniyet duvarı, tarama koruması, anne-baba denetimleri, şifreleme ve parola yöneticisinin kuvvetli bir karışımından oluşur. Genellikle bilgisayarlar için daha oldukca tercih edilse  de telefonlar arasında sürümü bulunmaktadır. Bitdefender Total Security 2019 ile Windows, Mac OS, iOS, Android telefonlar ve tabletler benzer biçimde birçok platformda kullanmak mümkün.

Bitdefender Internet Security 2021 Lisans Anahtarı Satın AL

BİTDEFENDER satın almak için ilgili sayfaya geçiş yapabilirsiniz.

BitDefender Total Security keyleri ile beraber artık virüslere, casus yazılımlara, hüviyet avına, hüviyet hırsızlığı saldırılarına ve öteki çevrimiçi tehditlere karşı kapsamlı koruma hizmetine haiz olacaksınız. ürün anahtarı siz bilgisayarda olmasanız bile koruma tesiri içerisine alan tehditlere karşı mucizevi müdafaa ve sistem kaynakları tarafınca koruma sağlar. Geçmişte ödüllerle taçlandırılan başarılarından bazıları; AV-TEST’in En İyi Koruma 2017 ve En İyi Performans 2020 ödüllerinin yanı sıra, AV-Comparatives tarafınca verilen “2020 Yılının Ürünü” ile en yüksek performansa haiz olarak öteki şirketler arasından en başarı göstermiş koruma ödüllerine layık görülmüştür.

Kullanıcılar tarafınca en oldukca kullanılan ve sevilen özelliklerinden bir tanesi olan Ransomware Remediation özelliği, yeni fidye yazılımının dosyaları şifrelemeye çalıştığını belirler ve fena amaçlı yazılım engellendikten sonrasında geri yüklenecek dosyaların bir yedeğini otomatikman oluşturur. Ürün, saldırıya dahil olan bütün süreçleri engelleyecek ve kullanıcıyı bilgilendirirken düzeltmeye başlayacaktır.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz