Güvenen +1 Milyon Müşteri | CANLI TESLİMAT

AVG Antivirüs Lisans Satın Al

02/17/2022
Admin Admin

AVG Antivirüs Lisans Satın Al "Anti-Virus Guard" firmanın ilk hali olan GriSoft zamanında üretilmiş ve bugün dahi gelişimini AVG markası altında sürdüren bir antivirüs yazılımıdır. Antivirüs dünyasında AVG büyük bir isim ve emniyet ile performans mevzularında kuvvetli bir şöhrete sahip. Şirketin sunmuş olduğu ve emniyet, gizlilik ve bilgisayarınızı daha iyi çalıştırmak için oldukça muhtelif araçlar içeren üç değişik üründen birini seçebilirsiniz. 

AVG hakkındaki beni etkileyen ilk şey öncü laboratuvarlar antivirüs ürünleri kontrol ederken bu firma her vakit listelerin başlangıcında yer ediniyor. Bu lab testleri sonuçlarına bakılırsa AVG antivirüs tespit edilen her türlü hücumu durduruyor ve daha öncesinde meçhul, sıfırıncı gün atakları olarak da bilinen, atakları oranında durdurabiliyor. 


AVG Antivirüs Lisans Satın Al

AVG’nin kabul edilen antivirüs yazılımlarından biri olarak kullanıcılar tarafınca çoğunlukla tercih ediliyor olmasının en mühim sebeplerinden biri de firmanın emniyet namına uzun senelerdir sektör içinde yer ediniyor olması ve son aşama kuvvetli emniyet yazılımları geliştiriyor olmasıdır. AVG Antivirüs lisans satın al yazılımı meydana getirilen emniyet testleri cevabında segmentindeki bir oldukça yazılıma oranla daha yüksek skorlar elde etmeyi başaran bir emniyet yazılımı. 

Özellikle malware koruması mevzusundaki başarısı ve kullananların hüviyet avı saldırılarına karşı mağlup düşmesini önleyen Phishing koruması yazılımın en oldukça öne çıkan özellikleri içinde yer ediniyor. AVG hem de piyasadaki en makul fiyatlı ürünlerden de biri, doğrusu minik ve müthiş bir ücret karşılığında birden fazla cihazınız için harika bir koruma elde edeceksiniz. 

Bu oldukca mühim bir imtiyaz şundan dolayı bilgisayarınız birçok defa meçhul virüsler tarafınca ve antivirüslerin bilmediği yeni yöntemler kullanılarak saldırıya uğrar. Şirket ek olarak Virus Bulletin’den harika skorlar aldı ve firmanın VB100 sıralamasında bulunmaktan gurur duyuyor. 

AVG Antivirüs Satın Al

AVG tıpkı Avast benzer biçimde yüksek sıralarda yer alıyorken McAfee, Kaspersky ve BitDefender benzer biçimde sektörün büyük isimlerinden daha yukarı sıralarda bulunuyor. Mükemmel emniyet araçları sayesinde, AVG bilgisayarınızın hızını hiç düşürmeden size kuvvetli bir koruma sağlar. Genel olarak, bütçe dostu bir koruma arıyorsanız sizin için entresan bir seçenek. 

Ücretli ve parasız sürümleri bulunan AVG yazılımı Windows, & Mac, bilgisayarlar, Android, zeki cihazlar ve tabletler için geliştirilmiş değişik sürümlere sahiptir. Diğer birçok emniyet yazılımının aksine değişik olmayı yeğleyen AVG, daha karanlık ve bir çok da, mütevazı gözüken bir tasarımla karşımıza çıkıyor. En mühim noktalardan biri ise AVG’nin yalnızca bir avg antivirüs satın al olmaması. 

Şirket hem de Geliştirilmiş Güvenlik Duvarı hususi durumunu sunuyor, bilgisayarınıza yada cihazınıza erişmeye çalışan her türlü şüpheli etkinliği yada trafiği engelliyor. Ek olarak, AVG antivirüs lisans sizi gün geçtikçe daha popüler ve bir çok da tehlikeli bir taktik olan fidye yazılımlara karşı koruyor. Yalnızca bir Antivirüs yazılımı olmadığını ispatlayan AVG bilgisayarımızı tertemiz tutmamız için de günlük olarak kullanabileceğimiz ekstradan bonus mini yazılımlar sunuyor.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz